Your Cart
Уважаеми клиенти, работното време на шоуримите ни се променя и е до 17ч. На посочените телефони в сайта на Пласт Маркет, можете да уговорите ден и час за индивидуално посещение в посочен от Вас офис, като всички те са дезинфекцирани и строго спазваме указанията за защита посочени от властите. При посещение на адрес за снемане на размери или монтаж, нашите служители ще бъдат с лични предпазни средства и в гарантирано добро здравословно състояние. Оставаме на линия за онлайн поръчки и обаждания по телефона. Фирма Пласт Маркет отговорно и коректно ще спазва всички хигиенни норми за Ваша и на нашите служители сигурност. Бъдете здрави, очакваме Ви!

Алуминиева врата за баня Alumil M 940 студен профил

Алуминиева врата за баня Alumil M 940 студен профил
Алуминиева врата за баня Alumil M 940 студен профил
от 320,00 лв. с ДДС
  • Stock: По заявка
  • Цена без монтаж

Продуктово видео

Двоен стъклопакет

Алуминиева дограма

Врата за баня, изработена от алуминиев профил 42 мм, с непрекъснат термомост от Alumil M 940. Врата може се отваря само едноосово. Размерите на вратата са 700 мм ширина и 2000 мм височина.
Алуминиева дограма е с двоен стъклопакет от две флоатни стъкла. Поставен е обков за алуминий.
Термомостът на алуминиевия профил е непрекъснат, като той се характеризира с устойчивостта си на големи механични натоварвания. Вратата за баня с профил Alumil M 940 има добра шумоизолация. Алуминиевата дограма се оцветява по цветовете на каталога RAL. Гаранцията на профила от производителя е 5 години.

Гаранция
5 години

Характеристики Дограми
ПредназначениеЗа баня