Your Cart
Уважаеми клиенти, работното време на шоуримите ни се променя и е до 17ч. На посочените телефони в сайта на Пласт Маркет, можете да уговорите ден и час за индивидуално посещение в посочен от Вас офис, като всички те са дезинфекцирани и строго спазваме указанията за защита посочени от властите. При посещение на адрес за снемане на размери или монтаж, нашите служители ще бъдат с лични предпазни средства и в гарантирано добро здравословно състояние. Оставаме на линия за онлайн поръчки и обаждания по телефона. Фирма Пласт Маркет отговорно и коректно ще спазва всички хигиенни норми за Ваша и на нашите служители сигурност. Бъдете здрави, очакваме Ви!

Алуминиева врата за баня Lorenzoline 58C студен профил

Алуминиева врата за баня Lorenzoline 58C студен профил
Алуминиева врата за баня Lorenzoline 58C студен профил
от 268,00 лв. с ДДС
  • Stock: По заявка
  • Цена без монтаж

Продуктово видео

Двоен стъклопакет

Алуминиева дограма

Врата за баня, изработена от алуминиев профил Lorenzoline 58C, с непрекъснат термомост. Врата може се отваря само едноосово. Размерите на вратата са 700 мм ширина и 2000 мм височина.
Алуминиева дограма е с двоен стъклопакет от две флоатни стъкла. Поставен е обков за алуминий.
Термомостът на алуминиевия профил е непрекъснат, като той се характеризира с устойчивостта си на големи механични натоварвания. Поставени са EPDM уплътнители по цялата дължина на профила за постигане на максимално добра изолация. Алуминиевата дограма се оцветява по цветовете на каталога RAL. Гаранцията на профила от производителя е 5 години.

Гаранция
5 години

Характеристики Дограми
ПредназначениеЗа баня