Your Cart
Уважаеми клиенти, работното време на шоуримите ни се променя и е до 17ч. На посочените телефони в сайта на Пласт Маркет, можете да уговорите ден и час за индивидуално посещение в посочен от Вас офис, като всички те са дезинфекцирани и строго спазваме указанията за защита посочени от властите. При посещение на адрес за снемане на размери или монтаж, нашите служители ще бъдат с лични предпазни средства и в гарантирано добро здравословно състояние. Оставаме на линия за онлайн поръчки и обаждания по телефона. Фирма Пласт Маркет отговорно и коректно ще спазва всички хигиенни норми за Ваша и на нашите служители сигурност. Бъдете здрави, очакваме Ви!

Блиндирана входна врата T-901с облицована каса

Блиндирана входна врата T-901с облицована каса
Блиндирана входна врата T-901с облицована каса
от 859,00 лв. с ДДС
  • Stock: На склад

Възможни варианти

Продуктово видео

Метални врати - Турско производство

Блиндираната входна врата е изработена с крило, което се състои два MDF панела с дебелина 10 мм и пълнеж от минерална вата с допълнително метално оребряване за топло и шумоизолация, между които е поставен метален лист с дебелина 1,2 мм. Панелът е с ламинатно покритие. Крилото на блиндираната входна врата е с дебелина 90 мм. Има осем пасивни шипа, които влизат в касата при затворено положение. За по-добра изолация са поставени и допълнителни гумени уплътнения. Размерите на вратата с касата са: ширина 90 см и височина 200 см.

Касата на вратата е облицована с ламинирани MDF панели, които от една си страна имат влагоустойчив филм, който може да бъде с различна декорация. Този вид панели са устойчиви на неблагоприятни фактори като влага и драстични температурни разлики. Те се характеризират с най-висока плътност на дървесната фракция, която предотвратява проникването на влага или пара във вътрешната структура, което повишава здравината на материала. Касата на врата Т- 901 е регулируема. Предлага с первази от двете страни. Тази врата е снабдена с метални планки на касата, за по-голяма сигурност. С тяхна помощ фиксацията при монтирането е много по-добра.

В комплекта са включени:
Крило;
Регулируема каса;
Гумено уплътнение за крило и каса;
Две секретни брави;
Два секретни патрона;
Капачка против разбиване и бронировка на патрона;
Шпионка;
Три секретни ключа;
Иноксова сатенирана подвижна дръжка за вътрешната страна на вратата;
Подвижна или пасивна дръжка за външната страна;
Три регулируеми панти;
Две независими заключващи системи;
Допълнителна заключваща система тип „резе“;
Осем противовзломни шипа;
Метален Г-образен профил на прага, върху който се изгражда основния праг.

Гаранция
2 години