Ел услуги


Фирма Пласт Маркет се стреми да може да удовлетвори нуждите на своите клиенти, и именно за това фирмата се занимава освен с изработка, доставка и монтаж на алуминиева и PVC дограма, и със услуги, които са неизменна част от живота ни. Услуги като: ремонт на дограма, довършителни дейности, смяна на стъклопакети, ВиК и др. фирмата предлага и Ел услуги.
Аварийни Ел услуги в София за електрически ремонти, електроинсталации, поправка и подръжка на ел инсталации и електроуреди, монтаж на електрически уреди, електромери, ел табла, контакти, прекъсвачи, на кратко казано всичко свързано с електричеството.


Ремонт на Ел инсталации

Ремонт на Стълбищно осветление

Нашите електротехници извършват ремонт на стълбищно осветление в жилищни сгради, бознес и обществени сгради. Също така предлагаме и подръжка на стълбищно осветление, можем да подменим стандартно осветление с осветление с датчици за движение. С този метод се спестява от месечните сметки за ток.

Ремонт на печки, фурни и котлони

Ако имате проблеми с уредите за готвене, ние сме на среща. Идваме, установяваме проблема и го решаваме, а ако уреда се нуждае от по-глобален ремонт, ще бъде транспортиран до нашия сервиз, където ще се извърши необходимия ремонт.

Ремонт на бойлери

Извършваме пълен ремонт на всички части на бойлери. Нашите техници изграждат различни видове слаботокови инсталации, към тях спадат домофонни инсталации, видеонаблюдения, видео домофонни системи, инсталация за звънец.

Ремонт на Ел табла

Ел таблото е едно от най-важните части на ел инсталацията. Ако едно табло е в неизправност, това гарантира много по-лесна повреда при токов удар или пожар.За това ако имате и най-минимален проблем с ел таблото, не се колебайте да оставите този проблем в наши ръце, ще получите професионален и качествен ремонт.

Ремонт на Ел инсталации

Искате ремонт на ел инсталации на жилищни, бизнес, производствени, търговски и обществени сгради, ние от Пласт Маркет ще Ви го усигорим, само ни потърсете и ще забравите, че сте имали някога проблем.

Смяна ел

Смяна на стандартни крушки със светодиоди

Кой не иска да е в крак с модерното? С осветителни тела от най-ново поколение, всеки може да бъде. В последнитре години светодиодите определено и бързо изпреварват стандартните крушки, и има за какво да е така- минималния разход на електроенергия, слабото отделяне на топлина, по-дългия експлоатационен живот и т.н

Смяна на витлови предпазители

С две ръце препоръчваме да смените витловите предпазители с автоматични прекъсвачи. Първо, те са били широко разпространени в миналото и второ не са никак удобни, а и са опасни. При стопяване на жичката, която е в основата им изгаря и прекъсва електричеството и подмяната и с нова жица е доста опасен процес, който може да доведе до доста голяма и сериозна повреда на ел инсталацията. Подмяната на витловите предпазители ще Ви гарантира безопасност на вас и вашите уреди.

Смяна на бойлерни табла

Бойлерното табло осигурява управлението на самия бойлер и от него зависи функционалноста на бойлера. Ние можем да подменим бойлерното табло при смяна на бойлера или в случай п Ваше желание.

Смяна на захранващи кабели

Случаите, в които се подменят захранвщите кабели са, когато има повреда с него или се е увеличило количествето електроенергия, а капацитета му е малък и не може да поеме новото потребление. Ако е така, спешно ни се обадете, за да не се стига до сериозна авария. Можем да предложим и подмяна на скрити и открити кабели , трифазни и монофазни кабели и др.

Проектиране и узаконяване на Ел инсталации

Проектиране и узаконяване на Ел инсталации

Ние от Пласт Маркет извършваме проектиране и узаконяване на ел инсталации за жилищни, бизнес и търговски сгради, отговаряме за всички дейности по проектирането и изграждането.Доверете се на професионалистите, не ангажирайте времето си с тази дейност.

Проектиране и изграждане

Проектиране и изграждане на скрито осветление

Оригинални решения за изграждане на скрито осветление, можем да Ви бъдем полезни с най-добрия избор за Вас, който ще Ви гарантира качество и перфектно осветление.

Проектиране и изграждане на ел табла

Едно от най-важните части в едно жилище е Ел таблото, за това то трябва да е изградено от професионалисти, за да нямате проблеми за напред.

Проектиране и изграждане на слаботокови инсталации

Това са допълнителни инсталации, които са отделно от централната ел инсталация. Те се изграждат по желание на клиента. Поставят се в случаи на инсталации на домофони, пожарни системи, видеонаблюдения.

Проектиране и изграждане на ел инсталации

Изграждане на ел инсталация по професионален начин, от който зависи вашата безопасност. Предлагаме изграждане на ввъншни и вътрешни ел инсталации.

Монтаж

Монтаж на електроуреди

Предлагаме монтаж на всякакви електроуреди за дома, днешните модерни уреди не са като старите, на които е достатъчно само да включите захранващия кабел, за уредите от ново поколение са нужни малко повече умения да се монтират, за да работят безпроблемно.

Монтаж на бойлери

Монтирането на бойлер не е лесна задача, за това има хора за тази дейност, като нашите техници.След като бойлера се свърже с ВиК инсталацията на жилището се преминава към изграждането на ел връзките на бойлера.Тази процедура задължително трябва да се извърши от професионалист.

Монтаж на абсорбатоеи и аспиратори

Има доста специфични моменти, за които се изисква специалист. При монтажа на абсорбатора първо се прави отвор в комина или друго извеждащо тяло, с цел абсорбатора да се свърже с външната среда. След приключването на този процес се преминава към монтажа на абсорбатора.

Монтаж на автоматични предпазители

Автоматичните предпазители са важна част от от ел инсталацията на една сграда, те предпазват проводниците и електроуредите от късо съединение и пренатоварване.

Монтаж на електромери

Чрез електромерите се отчита използваната електроенергия, от правилния монтаж зависи и неговото отчитане за в бъдеще.

Монтаж на ключове и контакти

Много често не ни достигат контактите, било то в къщи, в офиса или на друго място, за това ние можем да ви поставим контакти където и когато поискате.

Монтаж на осветителни тела

Монтаж на всякакви осветителни тела, на места където Вие пожелаете, сгради, паркове и градини. Монтираме тела като: полюлеи, скрито осветление, ЛЕД осветление, светодиоди, луминисцентни лампи и лазери.

Монтаж на дефектнотокови защити

Чрез дефектнотоковите защити се осигурява защита от пряк допир към електричество. Монтират се основно на електроуреди в стаите или банята.

Монтаж на ледогенератори

За монтаж на ледогенератори се изискват познания в областа на електричеството и електротехниката.

Монтаж на контрактори

Това е доста трудоемка дейност, която трябва да се извърши от специалисти. Чрез тях се осигурява защита на основната ел верига в ел инсталацията.

Откриване и диагностика

Откриване и отстраняване на къси съединения

Ако се получи късо съединение в ел инсталацията на жилището е добре веднага да потърсите специалист, за да не се стигне до голяма авария.Благодарение на модерното оборудване, което нашите техници използват, те ще открият проблема и да го остранят.

Откриване на кражба на ток

Знаете, че е честа практика някои хорат да крадат ток, което за крадците е добре, но за тези, от които се краде не. Ако имате съмнения, че плащате по-високи сметки за ток и че някой краде ток от вас, ни потърсете. Използвайки специална апаратура, ще установим дали има нарушение и дали някой Ви краде от електричеството. При констатиране на нарушението, ще Ви издадем съответния протокол, който да представите на съответните контролни органи.
След това ще премахнем приспособленията и кабелите, които са били поставени от крадците.

Преместване

Преместване на бойлер

При нужда от преместване на бойлер, са Ви необходими водопроводчик и електротехник, за да извърши безопасно демонтиране и монтиране на бойлера.Много е важно при демонтирането да се обезопасят всички електро връзки свързани с управляващото табло, защото ако не се направи правилно може да избие електричество, което във влажна среда може да доведе до сериозен инцидент.

Преместване на ел табла

Преместването на ел табло е процедура, която се налага ако предстоят промени в строителните очертания на жилището. Извършвасе от професионалисти, които разбират от работата си, за да не се стига до лоши последствия.

Преместване на контакти и ключове

След ремонт и промяна на местоположението на мебели и уборудването в жилището, може да се наложи преместване на контакти и ключове. Ние извършваме тази процедура бързо, лесно и професионално.

Аварийни електро услуги

Аварийни електро услуги

Авариите по електрическите системи, не търпят отлагане, за това нашите техници работят седем дни в седмицата, за да бъдат на разположение по всяко време ако изникне проблем и вие имате нужда от нас.

Цените се опредеялт от обема на работа и след оглед