Your Cart
Уважаеми клиенти, работното време на шоуримите ни се променя и е до 17ч. На посочените телефони в сайта на Пласт Маркет, можете да уговорите ден и час за индивидуално посещение в посочен от Вас офис, като всички те са дезинфекцирани и строго спазваме указанията за защита посочени от властите. При посещение на адрес за снемане на размери или монтаж, нашите служители ще бъдат с лични предпазни средства и в гарантирано добро здравословно състояние. Оставаме на линия за онлайн поръчки и обаждания по телефона. Фирма Пласт Маркет отговорно и коректно ще спазва всички хигиенни норми за Ваша и на нашите служители сигурност. Бъдете здрави, очакваме Ви!

Интериорна врата със стъкло Стил Лили – цвят Златна елха

Интериорна врата със стъкло Стил Лили – цвят Златна елха
Интериорна врата със стъкло Стил Лили – цвят Златна елха
от 296,00 лв. с ДДС
  • Stock: На склад

Възможни варианти


При нужда може да поръчате допълнителни уширения:
Уширение 60 мм - 28 лв.
Уширение 100 мм - 38 лв.
Уширение 180 мм - 46 лв.

Интериорната врата Стил Лили - цвят Златна елха, е подходяща за монтаж в помещения на закрито. Продуктовата гама се предлага в още няколко цвята – Златен дъб, Кестен и Бял, които са подходящи за всеки интериор. Този модел е с два остъклени орнамента. Поставено е матирано стъкло с дебелина 4 мм (сатен), през което светлината не преминава напълно.

Врата е изработена с рамка от масивно дърво и MDF плоскости, и пълнеж тип „Пчелна пита”, върху които е положено PVC покритие. Предимствата на това покритие са: висока устойчивост на влага, устойчивост на износване и третиране с битова химия, лесна поддръжка. PVC покритието се характеризира и с високата си устойчивост на слънчева светлина и топлина - фолиото не избледнява от слънцето и е резистентно на температурни разлики.

Размери на интериорната врата Стил Лили - цвят Златна елха:
Дебелина – 34 мм;
Ширина - 600, 700, 800, 900 мм;
Височина – 2000 мм;
Размерът на вратата включва касата. Необходимият строителен отвор е + 2 см от размера.
Касата с добавено уширение може да обхване зид до 360 мм.

Предлаганата врата е в комплект по избор, с тип брава:
Сервизна брава и шилдове - пълен комплект, подходящ за сервизни помещения;
Обикновена брава - пълен комплект;
Секюрити брава - комплект без патрон

Гаранция
2 години

Характеристики Врати
ВидСъс стъкло
НаличностНа склад
ТипСтандартни