Your Cart

Блиндирана врата ЧекАп Сл-102 Металик

Блиндирана врата ЧекАп Сл-102 Металик
Блиндирана врата ЧекАп Сл-102 Металик
от 499,00 лв. с ДДС
  • Stock: На склад

Възможни варианти

Блиндирана входна врата, изработена от 1,2 мм прахово боядисан метал и 10мм MDF- фрезовани панели с ламинатно покритие. Размери на вратата с касата- 90/200 см.

Дебелината на крилото е 70мм, а възможните посоки на отваряне са: навътре/лява, навътре/дясна, навън/лява, навън/дясна. Структурата на крилото представлява два MDF-лакови панела-всеки по 10мм, а за шумо- и термоизолация се използва полистирен. 

Лицевият и задният панел са с красива фрезована шарка, която придава стилна завършеност на модела. Касата е регулируема и може да облече зид с дебелина до 34см . Моделът е с фабрично поставено гумено уплътнение по протежението на касата, също и с “Г-образна” лайсна на прага, което спомага за по-добра изолация и изграждане на праг. Вратата е снабдена с две независими  заключваща система.


В комплекта са включени:

- Крило 7см ,изработено от : метал, полистирен, MDF-плоскости.
- Регулируема каса за зид с дебелина до 34см, с фабрично поставено гумено уплътнение по нея.
- Обков: иноксова сатенирана подвижна дръжка за вътрешната страна на вратата и по избор подвижна или пасивна дръжка за външната страна /пасивните дръжки, които предлагаме са два типа – „полумесец“ и „пура“/; шпионка с метално чукче; панти.
-
Два секретени патрони с три ключа; бронировка на патрона с вдлъбната капачка против разбиване.
- От страната на пантите крилото е подсилено с три пасивни шипа, които при затворено положение на вратата са скрити в касата.Повърхността на вратата е без UV – защита и подлежи на захабяване в следствие на слънчевите лъчи и влагата. Не е подходяща за излагане на директни атмосферни влияния, освен ако няма изграден навес, който да предпазва вратата.

Характеристики Врати
Височина2000мм
Гаранция2 години
ЗаключванеДве независими заключващи брави. Скрита трета ключалка тип резе. Бронировка на патрона с вдлъбнати капачки, против разбиване.
Крило70мм
НаличностНа склад
Покритие10мм фрезовано МДФ ламинантно покритие
ПроизведенаТурция
Ширина90 см.