Your Cart
Уважаеми клиенти, работното време на шоуримите ни се променя и е до 17ч. На посочените телефони в сайта на Пласт Маркет, можете да уговорите ден и час за индивидуално посещение в посочен от Вас офис, като всички те са дезинфекцирани и строго спазваме указанията за защита посочени от властите. При посещение на адрес за снемане на размери или монтаж, нашите служители ще бъдат с лични предпазни средства и в гарантирано добро здравословно състояние. Оставаме на линия за онлайн поръчки и обаждания по телефона. Фирма Пласт Маркет отговорно и коректно ще спазва всички хигиенни норми за Ваша и на нашите служители сигурност. Бъдете здрави, очакваме Ви!

Каса за врата Classen Нов Аркус

Каса за врата Classen Нов Аркус
Каса за врата Classen Нов Аркус
от 229,00 лв. с ДДС
  • Stock: На склад

Възможни варианти

Срок на доставка 40 работни дни

Arcus New (Нов Аркус) - Касите за врати НОВ АРКУС са изработени от МДФ с декоративно фолио, Classen Iridium или Classen CPL.Цветовете кореспондират с декорите на вратите. Освен модерният дизайн предимството на тази каса е универсалното й приложение - за да може да се монтира на стени с различна дебелина, тази каса се предлага в два варианта: за дебелини от 115мм до 200мм и от 200мм до 320мм.

Каса NEW ARCUS е с двустранно заоблени первази.


Какво включва рамката:
Пълна рамката на вратата се състои от горната греда и елементна база (с две отделни опаковки), която е оборудвана с две панти сребърни шарнирни (третата панта - срещу допълнително заплащане).
За крила на врати с размери 100 "или подсилени листа, е необходимо да се използва рамка на вратата с три панти.

Покрития:
Финиш фолио - фолио в различни дървесни декори, устойчиво на издраскване.

CPL (continuouspressurelaminate) - ламинирано покритие от 4 пласта горещо пресована хартия, слепени със специално лепило и покрити с износоустойчив лак.

Iridium - ламинирано покритие от 5 пласта горещо пресована хартия, слепени със специално лепило и покрити с износоустойчив лак. Устойчиво на издраскване, препарати, UV лъчи и влага.

3D покритие (PVC) - визуален ефект за дълбоко изразена дървесна структура,перфектно имитираща покририе от естествен фурнир.

Цветове
Classen CPL: акация светлина, орех
Classen Iridium: кедър, графит, пепел, сняг, кафява пепел
Classen PVC: венге
Classen Folia Finish: акация ST, естествена дъб, орех

 

Характеристики Врати
Аксесоари подходящи за вратиИнтериорни врати Classen