Your Cart
Уважаеми клиенти, работното време на шоуримите ни се променя и е до 17ч. На посочените телефони в сайта на Пласт Маркет, можете да уговорите ден и час за индивидуално посещение в посочен от Вас офис, като всички те са дезинфекцирани и строго спазваме указанията за защита посочени от властите. При посещение на адрес за снемане на размери или монтаж, нашите служители ще бъдат с лични предпазни средства и в гарантирано добро здравословно състояние. Оставаме на линия за онлайн поръчки и обаждания по телефона. Фирма Пласт Маркет отговорно и коректно ще спазва всички хигиенни норми за Ваша и на нашите служители сигурност. Бъдете здрави, очакваме Ви!

Каса за врата Classen Регулируема

Каса за врата Classen Регулируема
Каса за врата Classen Регулируема
от 179,00 лв. с ДДС
  • Stock: На склад

Срок на доставка 40 работни дни
 

Регулируемите каси са изработени от ПДЧ с декоративно фолио, Classen Iridium или Classen CPL. Цветовете коренспондират с декорите на вратите. Касите са с первази от двете страни и за да може да се монтират на стени с различна дебелина се предлагат в 12 различни варианти за дебелини от 75 мм до 360 мм.

Покрития:
Финиш фолио - фолио в различни дървесни декори, устойчиво на издраскване.

CPL (continuouspressurelaminate) - ламинирано покритие от 4 пласта горещо пресована хартия, слепени със специално лепило и покрити с износоустойчив лак.

Iridium - ламинирано покритие от 5 пласта горещо пресована хартия, слепени със специално лепило и покрити с износоустойчив лак. Устойчиво на издраскване, препарати, UV лъчи и влага.

Цветове
Classen CPL: акация светлина, орех
Classen Iridium: кедър, графит, пепел, сняг, кафява пепел
Classen Folia Finish: акация ST, естествена дъб, орех

Характеристики Врати
Аксесоари подходящи за вратиИнтериорни врати Classen