Your Cart
Уважаеми клиенти, работното време на шоуримите ни се променя и е до 17ч. На посочените телефони в сайта на Пласт Маркет, можете да уговорите ден и час за индивидуално посещение в посочен от Вас офис, като всички те са дезинфекцирани и строго спазваме указанията за защита посочени от властите. При посещение на адрес за снемане на размери или монтаж, нашите служители ще бъдат с лични предпазни средства и в гарантирано добро здравословно състояние. Оставаме на линия за онлайн поръчки и обаждания по телефона. Фирма Пласт Маркет отговорно и коректно ще спазва всички хигиенни норми за Ваша и на нашите служители сигурност. Бъдете здрави, очакваме Ви!

Каса за врата Classen Стандартна (Щокова каса)

Каса за врата Classen Стандартна (Щокова каса)
Каса за врата Classen Стандартна (Щокова каса)
от 109,00 лв. с ДДС
  • Stock: На склад

Срок на доставка 40 работни дни

Стандартната каса (Щокова каса) е произведена от MDF плоскост и е покрита с декоративно фолио, Класен Иридиум или Класен CPL. Декорите съответстват на декорите на вратите.
 
Какво включва рамката:
Комплектът се състои от една горна и две странични греди в две отделни опаковки. Страничните греди са с две сребристи панти (трета панта срещу допълнително заплащане). Горни греди (60",70",80",90") с гумени уплътнения. Основа (дясна, лява) със аксесоари за монтаж (едностранни первази).

Покрития:
Финиш фолио - фолио в различни дървесни декори, устойчиво на издраскване.

CPL (continuouspressurelaminate) - ламинирано покритие от 4 пласта горещо пресована хартия, слепени със специално лепило и покрити с износоустойчив лак.

Iridium - ламинирано покритие от 5 пласта горещо пресована хартия, слепени със специално лепило и покрити с износоустойчив лак. Устойчиво на издраскване, препарати, UV лъчи и влага.

Цветове
Classen CPL: акация светлина, орех
Classen Iridium: кедър, графит, пепел, сняг, кафява пепел
Classen Folia Finish: акация ST, естествена дъб, орех

 

Характеристики Врати
Аксесоари подходящи за вратиИнтериорни врати Classen