Your Cart

KMG

Производители

Производители

Всички продукти, които предлагаме са от утвърдени международни производители – гаранция за качество и безпроблемно ползване.

ВСИЧКИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ

Продукти на KMG

KMG е новият бранд на българската фирма Алтест, която е с основен предмет на дейност търговия с алуминиеви, PVC и усилващи профили, както и всички необходими аксесоари и обков, необходими за изработката на врати и прозорци... Вижте още

Главна цел на компанията е да предложи на българския и международен пазар цялостни интериорни и екстериорни решения в областта на дограмата.

Дългогодишните традиции на фирмата естествено водят към нови проекти и през 2005 г. Алтест закупува високо технологично оборудване и стартира производството на собствена PVC профилна система, носеща името KMG. Марката се налага бързо и успешно в национален и международен мащаб, печели доверието и лоялността на клиентите и през 2010 г. фирмата инвестира в машини за производство на алуминиеви профили, познати и от преди това на пазара с марката Алтест.

Производител: KMG Модел: kmg001
Продуктово видео 6-камерна дограма 70 мм. ширина на профила ..
218.65
Производител: KMG Модел: kmg008
/*MEDIA STARTS HERE*/ @media only screen and (max-width: 768px){ .route-product-product .page-title > span { text-align: center; padding-right: 0px; font-size: 20px; font-weight: normal; line-height: 28px; margin-top: 0px; ..
349.00
Производител: KMG Модел: kmg010
Продуктово видео 6-камерна дограма 70 мм. ширина на профила ..
548.00
Показани са от 1 до 10 от 10 резултата (1 страници)

КАТАЛОГ НА ПРОДУКТИТЕОтворете каталога

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално. Научете повече