Your Cart

Кухненски прозорец двоен KMG Prestige 70 - 70 мм с две крила 150/140 см

Кухненски прозорец двоен KMG Prestige 70 - 70 мм с две крила 150/140 см
Кухненски прозорец двоен KMG Prestige 70 - 70 мм с две крила 150/140 см
от 348,00 лв. с ДДС
  • Stock: По заявка
  • Цена без монтаж

Продуктово видео

6-камерна дограма

70 мм. ширина на профила

Троен стъклопакет

Армировка

Дограмата е изработена с 6-камерен PVC профил 70 мм. от маркатаKMG е подходяща за поставяне както в кухненски помещения, така и в други. Този вид профил се произвежда в България. Едно от неговите предимства, е че е преминал през множество тестове, включително и от авторитетния немски изпитателен институт ift Rosenheim.
Шест камерните профили KMG са устойчиви на вятър, дъжд, корозия , влага, прах и на разрушаващото въздействие на UV лъчите. Профилът притежава специално разработени отводнителни канали, които не позволяват на водата да проникне във вътрешността му и да се образува влага и конденз. Осигурява добра шумоизолация- спира шумове от външната среда с височина до 45 dB.
Прозорецът има две отваряеми крила, като едното от тях се отваря двуосово, а другото едноосово (само в едната посока).
Коефициентът на топлопреминаване на профила е до 1,6 W/m²K. Предлага се с включен троен стъклопакет с обща дебелина 32 мм. Тук е използван висококачественият немски обков Siegenia. В профила е вложена метална армировка с дебелина 1,5мм., която осигурява стабилност на конструкцията. Гаранцията на профила от производителя е 5 години.

Гаранция на профила
5 години

Характеристики Дограми
Брой Камери6
СтъклопакетДвоен