КРАЙ НА ДОСАДНИТЕ МУХИ И КОМАРИ ВКЪЩИ!

Лятото е един от любимите сезони на повечето хора, но има един проблем, с който всеки се е сблъсквал, а именно вредните и досадни насекоми. В този момент идват на помощ комарниците, които стават неизменна част от интериора на всеки дом. Разнообразието от комарници е голямо, но най-важното при покупката им е да обърнем внимание на материала от който са изработени, за да се справим на 100% с нежеланите посетители.

Видове комарници

Живеем във време, в което се предлагат най различни модели и цветове
според вкуса на всеки.

Комарник на панти

Комарника на панти е добро решение, подходящ за врати и прозорци. от 37 лв.

Комарник за врата

Комарника за врата е лек и удобен за ползване. от 51 лв.

Ролетен комарник

Ролетния комарник е практичен, тъй като се пребира в кутия и не пречи. от 85 лв.

Комарник плисе

С уникален дизайн и здравина, подходящи и за големи отваряеми части. от 150 лв.

Статичен комарник

Да започнем първо със статичния комарник, той е удобен и евтин вариант, но е предназначен само за прозорци, които не се използват за достъп на вън, а само с цел за проветряване, тъй като веднъж монтира ли се статичния комарник той няма опция за отваряне. За това преди да си поръчате от този тип, обмислете добре за каква цел ще използвате прозореца.

Комарник на панти

Следващия икономичен вариянт е комарник на панти. Той е едно добро решение за справяне с насекомите, подходящ за прозорци и балконски врати, тъй като е лек и удобен. Изработен е от алуминиева рамка с мрежа от фибростъкло, здрав материал, който издържа на слънчевите лъчи и не прегаря. Затварянето му се осъществява чрез магнит или шнапер, като за вратите се поставят дръжки и от двете страни на комарника. Лесни са за монтаж и са удобни в случай, че искате да ги почистите или просто да ги приберете през зимния период.

Ролетен комарник

Ролетните комарнице се използват за всички видове прозорци, те са практични и удобни. Представляват алуминиева кутия, в която се събира самата мрежа на ролка при вдигане на комарника. Осигуряват лесен достъп на вън или за почистването на самия прозорец. Ролетния комарник е с дълъг живот, поради факта, че през зимата може да го приберете в кутията, в който той ще остане на сигурно и безопасно място. Този тип комарници могат да се поставят и на врата, само че с хоризонтално отваряне и отново не пречат тъй като се пребират в кутията си.

Комарник тип плисе

Удобни, красиви, здрави и гъвкави, комарник плисе са едни от най-модерните комарници. Имат възможност да се монтират на прозорци и на врати и то големи врати. Могат да се поставят и на плъзгащи врати тип „хармоника“ и „фолксваген“. Изработени са от висококачествени материали, могат да се пребират на ляво или на дясно според нуждите на клиента, те не се пребират на руло както ролетния комарник, а се сгъват като хармоника. Имат долен и горен водач с четка, мрежата е от фибри стъкло с тефлоново покритие. Цената им е по-висока от останалите комарници, но за сметка на това дизайна им е уникален и също така живота им на експлоатация много по-дълъг, но разбира се това зависи и от правилната им експлоатаци.

Комарниците могат да бъдат в най-различен цвят по РАЛ, в зависимост от дизайна на вашия дом и вкус. Добре е преди да закупите комарник, да се консултирате и да се запознаете с вариантите на комарниците и да изберете най-подходящия за вашия прозорец. И най-важното е да се спасим от вредителите, които нарушават баланса на нашия живот, а имено досадните насекоми.

Комарници Галерия

Направете запитванеПласт Маркет ООД

Фирма Пласт Маркет ООД е специализирана в комплексното обслужване на частни и корпоративни клиенти, гарантира качествено обслужване, компетентни съвети и професионално отношение.


Нашите Магазини

гр.София, ж.к. Младост 2, блок 2620896 176 186 гр.София, ул. Опълченска 800893 353 445 гр.София, ж.к. Сердика, ул. Сини вир 150892 399 992 гр.София, бул. Мадрид 550894 480 404 гр.Пловдив, бул. Цар Борис III Обединител 530878 019 098

Работно време

Понеделник - Петък: от 09:30 до 19:00Събота: от 10:00 до 16:00Неделя: Почивен ден