Your Cart

Корнизи

Инструкции за монтаж на едноканален алуминиев корнизДвуканален алуминиев корниз с универсално приложение за всеки тип интериор. Профилът е семпъл, с елегантна и изчистена визия.Малката му височина позволява да бъде скрит от плътната завеса, както и го прави чудесен избор за случаите, при които догра..
от 13,60 лв. с ДДС
Едноканален алуминиев корниз с универсално приложение за всеки тип интериор. Профилът е семпъл, с елегантна и изчистена визия. Малката му височина позволява да бъде скрит от плътната завеса, както и го прави чудесен избор за случаите, при които дограмата стига до тавана, без да се възпрепятства отва..
от 17,60 лв. с ДДС
Едноканален корниз за таван е с универсално приложение за всеки тип интериор. Профилът е семпъл, с елегантна и изчистена визия. Профила има дълъг експлоатационен живот, без да променя характеристикити си. Дължината на профила може да се коригира според индивидуалните Ви нужди - реже се лесно с ножов..
от 33,00 лв. с ДДС
Едноканален корниз за таван с универсално приложение за всеки тип интериор. Профилът е семпъл, с елегантна и изчистена визия. Профила има дълъг експлоатационен живот, без да променя характеристикити си. Дължината на профила може да се коригира според индивидуалните Ви нужди - реже се лесно с ножовка..
от 38,00 лв. с ДДС
Двурелсовият корниз за таван е с универсално приложение за всеки тип интериор. Профилът е семпъл, с елегантна и изчистена визия. Профила има дълъг експлоатационен живот, без да променя характеристикити си. Дължината на профила може да се коригира според индивидуалните Ви нужди - реже се лесно с ножо..
от 66,00 лв. с ДДС
Двурелсовият корниз за стена с Г - образна планка е универсално приложение за всеки тип интериор. Профилът е семпъл, с елегантна и изчистена визия. Профила има дълъг експлоатационен живот, без да променя характеристикити си. Дължината на профила може да се коригира според индивидуалните Ви нужди - р..
от 72,40 лв. с ДДС
Показани са от 1 до 6 от 6 резултата (1 страници)