Your Cart
Уважаеми клиенти, работното време на шоуримите ни се променя и е до 17ч. На посочените телефони в сайта на Пласт Маркет, можете да уговорите ден и час за индивидуално посещение в посочен от Вас офис, като всички те са дезинфекцирани и строго спазваме указанията за защита посочени от властите. При посещение на адрес за снемане на размери или монтаж, нашите служители ще бъдат с лични предпазни средства и в гарантирано добро здравословно състояние. Оставаме на линия за онлайн поръчки и обаждания по телефона. Фирма Пласт Маркет отговорно и коректно ще спазва всички хигиенни норми за Ваша и на нашите служители сигурност. Бъдете здрави, очакваме Ви!

Стъклена интериорна врата 001

Стъклена интериорна врата 001
Стъклена интериорна врата 001
от 709,00 лв. с ДДС
  • Stock: По заявка

Възможни варианти

Изискана и функционална стъклена врата, изработена от 8 мм. цветно закалено стъкло. Модела е с изчистен външен вид и прави помещенията по-просторни, светли и приветливи.

Възможните размери на крилото са 600/1970 мм, 700/1970 мм, 800/1970 мм, 900/1970 мм. (в зависимост от корекцията на касата, височината може да бъде коригирана). Посоките на отваряне могат да бъдат навън/навътре, лява/дясна.

В цената са включени: - Права HDF каса за зид до 100 мм. с первази от едната страна;
- 8 мм. закалено и кантирано стъкло;
- Гумени уплътнения с цвят като този на касата;
- 2 броя шарнирни панти;
- Секретна брава с патрон – Овал и 3 ключа;
- Насрещник към каса.
Характеристики Врати
ВидСтъклени
НаличностПо заявка
ТипСтандартни