Your Cart

Алуминиев парапет - Вариант 2

Алуминиев парапет - Вариант 2
Алуминиев парапет - Вариант 2
от 0,00 лв. с ДДС
  • Stock: По заявка

Алуминиеви парапети

Видове алуминиеви парапети. Монтаж на алуминиеви парапети. Парапети от алуминий в Пласт Маркет. Стъклени и тръбни парапети. Най-здравите парапети, красиви парапети.

Алуминиевият парапет вариант 2, е идеалното решение за монтиране на Вашата терасата, на балкона или на стълбищата, които бихте искали да обезопасите. Освен функцията по безопасност, той е красив и изключително функционален.

Характеристики на алуминиев парапет вариант 2

Този тръбен парапет е оборудван с шест вертикални пръчки и междинни рамена.Има два крака, три хоризонтални струни и ръкохватка. Основна негова характеристика е, че е много здрав и лек едновременно. Монтира се бързо, не ръждясва, поддържа се и се чисти лесно и бързо. Предлагаме демонтаж и монтаж на друго място, което е голямо удобство при преместване. Профилите може да са квадратни или кръгли и естествено, предлагаме го в различни цветове – основните са зелено, кафяво и сиво. Предлагаме алуминиевия парапет и с прозрачно обикновено стъкло.

Алуминиев парапет вариант 2 – предимства

  • Лек, здрав, не корозира;
  • Лесен за чистене;
  • Монтира се и се демонтира лесно. Възможни са и корекции;
  • Има различни цветове;
  • Функционален и красив едновременно.
В момента, в който изберете вида на Вашия алуминиев парапет, ни позвънете. Нашите майстори са специалисти в монтажа на всички видове парапети. После ще извършим оглед на мястото, където Вие бихте желали да монтираме избрания от Вас вид алуминиев парапет..