Фирмена презентация

Пласт Маркет ООД има основна сфера на дейност изработка, доставка и монтаж на алуминиева и PVC дограма. Фирмата разполага с голяма складова база. Притежаваме напълно оборудван автопарк, снабден със специализирани стойки и обезопасителни елементи за превоз на стъклопакети и профили. Служителите ни са специалисти в областта на монтажа и ремонта на дограми от различни материали. Предлагаме много голяма продуктова линия от профили, произведени от алуминий или PVC. Нашите консултанти са винаги на линия за въпроси и съвети за всичко свързано с дограмата и нейната поддръжка. Доверете се на Пласт Маркет ООД и Ви гарантираме, че ще останете доволни.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ПЛАСТ МАРКЕТ ООД

Фирма Пласт Маркет ООД е специализирана в комплексното обслужване на частни и корпоративни клиенти. Основният предмет на дейност е консултиране, монтаж и сервиз на профилни системи от алуминиев и PVC материал. Всички продукти, които Пласт Маркет ООД предлага са с доказан произход на утвърдени международни производители. Фирмата осигурява дългогодишна гаранция за всички профили закупени от нея. Пласт Маркет ООД е сред водещите дистрибутори на профилни системи в гр. София, като постепенно започва да разширява кръга на обслужвани райони. Пласт Маркет ООД е надежден и сигурен партньор на всеки свои клиент.

ГАРАНТИРАНА УДОВЛЕТВОРЕНОСТ ОТ НАПРАВЕНИЯ ИЗБОР

Удовлетвореността на клиента от покупката е наша най-важна цел. Целият екип на Пласт Маркет ООД се грижи клиентът да остане доволен от направения избор. Нашите консултанти и монтажници са винаги на Ваше разположение, за да отговорят на въпросите Ви и да съдействат за вземане на оптималното решение при избора на нова дограма.

НАЙ-ДОБРИТЕ ЦЕНИ!

Пласт Маркет ООД предлага на своите клиенти най-добрите цени за покупка на профилни системи, стъклопакети и аксесоари. Нашите продукти имат най-добро съотношение между цена и качество. Ценовата ни листа ежедневно се актуализира спрямо текущите оферти на пазара, гарантирайки на нашите клиенти, че получават най - атрактивните предложения.

АТРАКТИВНИ ЦЕНИ

Пласт Маркет ООД предлага винаги отлични и атрактивни предложения, носещи максимални ползи за нашите клиенти. Всеки месец има различен промоционален продукт, който може да бъде закупен с отстъпка в цената.

ГОЛЯМА И МОДЕРНА СКЛАДОВА БАЗА

Разполагаме с голяма складова база, оборудвана със съвременни технологии за съхраняване на профили, стъклопакети, обков. Поддържаме на склад голямо разнообразие на профили на утвърдени производители. Всички продукти се съхраняват при специални условия, гарантиращи запазване на техните отлични качества и характеристики.

ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА

Пласт Маркет ООД осигурява безплатна доставка на профили и прозоречни системи до всички квартали на гр. София. Разполагаме със специализиран транспорт, гарантиращ безопасното транспортиране на стъклопакетите. Доставката се извършва в най-кратки срокове до дома на клиента.

ПРОФЕСИОНАЛНА КОНСУЛТАЦИЯ И БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД

Нашите служители са на Ваше разположение за всички въпроси свързани с избора на качествена и сигурна дограма. Осигуряваме безплатен оглед на място и взимане на точни размери преди изготвянето на самата оферта. Можете да се свържете с нас от понеделник до събота на нашите телефонни линии или чрез контактната форма в сайта. Нашите компетентни служите ще Ви помогнат да направите най-добрия избор за Вашия дом.

КАЧЕСТВЕН И СИГУРЕН МОНТАЖ

От нас получавате единствено качествено извършен монтаж на алуминиева и PVC дограма. Разполагаме със собствени монтажни екипи, специално обучени да извършват професионален монтаж на профилни системи. Работим единствено с качествени материали и инструменти, гарантиращи отличния краен резултат. Всяка монтирана от нас дограма е с дългогодишна гаранция, включваща пълно обслужване.

ГАРАНЦИОНЕН И ИЗВЪНГАРАНЦИОНЕН СЕРВИЗ

Осигуряваме професионални сервизни услуги на всички видове дограма. Ремонтираме дървена, алуминиева и пластмасова дограма. Нашите служители ще Ви съдействат с ремонтните дейности на дограми от производителите: Rehau, Salamander, Veka, Viva Plast, Aluplast, Trocal, Koemmerling, KBE, ProfiLink, Alumil, Etem, KMG, Blic, Weiss Profil, Schuko и други.

ПРОДУКТИ НА ИЗПЛАЩАНЕ

Всички продукти на нашия сайт, отговарящи на условия за кредитиране, могат да бъдат закупени на изплащане за срок избран от самия клиент. Работим единствено с утвърдени финансови институции, които предлагат промоционални условия и гъвкави лизингови схеми. Договорът за изплащане на дограма се сключва при прозрачни условия, без скрити такси и комисионни. Кандидатстването е изключително улеснено и цялата документация се попълва на място в офисите ни от нашите консултанти. Отговор на искането за кредитиране се получава докато клиентът е още в офиса, без излишно забавяне.

ВИНАГИ КОРЕКТНИ КЪМ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

Пласт Маркет ООД е лоялен и коректен партньор на всички свои клиенти. Ние винаги изпълняваме поетите задължения, спазвайки предварително зададените срокове. Избирайки Пласт Маркет Вие си гарантирате качествено обслужване, компетентни съвети и професионално отношение.