Подмяна на уплътнения

Телефон за заявка:

0878 350 092Заявка за подмяна на уплътнения
Подмяна на уплътнения

Друга услуга, която предлагаме в Пласт Маркет, е подмяна на уплътнения във вашата дограма. Уплътненията са важен елемент от всяка дограма, но проблемът при тях е, че се износват с времето – скъсват се, слягат, пропускат влага.

Това води до появата на конденз, през дограмата не само започва да духа, но и постепенно да се развалят и изместват крилата на прозорците и вратите. Това важи особено за по-старите дограми, при които уплътненията вече са доста некачествени, в сравнение с тези, които вече се предлагат. Нашите майстори ще подменят некачествените уплътнения с нови, които са изградени от специални, високотехнологични нишки против разтягане и са изработени от трайни и висококачествени материали. Не на последно място новите каучукови уплътнения са по-еластични, прилепват по-добре и осигуряват по-плътно уплътняване и по-добро функциониране на прозореца, както през лятото така и през зимата.

Препоръчваме при закупуването и монтажа на дограма, винаги да се интересувате от уплътненията, защото те също са определящи за правилното и дълго функциониране. За монтажа, смяната и реглажа на обкова, както и при смяната на гумените уплътнения, ви съветваме да се доверите единствено на професионалистите каквито са нашите в Пласт Маркет. На тел. 0700 180 10 ще ви информираме подробно за всички услуги, които предлагаме, вкл. и за подмяната на уплътненията и видовете уплътнения, с които разполагаме.


Цени за подмяна на уплътнения

Подмяна на уплътнения
Цена
Такса посещение
20 лв.
Смяна на гумено уплътнение (включен труд и материали)
4 - 8 лв./м.