Ремонт на дограма

Фирма Пласт Маркет ООД се стреми да работи с най-добрите техници, хора които разбират от работата си. Точно такива са и нашите служители, завършили успешно курс в Австрия и имат сертификати свързани с тяхната дейност на работа.


ПОСЕЩЕНИЕ ЗА РЕМОНТ ДО 24 ЧАСА!Телефон за заявка за ремонт:

София 0878 350 092

Пловдив 0895 040 455


Пласт Маркет ООД извършва ремонт на дограма - алуминиева и PVC. В процес на експлоатация, някои от носещите части на дограмата или задвижващите механизми се амортизират и имат нужда от подмяна или поправка. Ние извършваме ремонт на дограма във всяко едно отношение, независимо от неговия характер. Ситуациите, в които ще сме Ви полезни са: - ремонт на дограма; смяна на обков - едноосов или двоусов - смяна на едноосов обков с двуосов - монтаж на подсилени охранителни механизми - противовзломен обков на вече поставена алуминиева или PVC дограма - смяна на счупени стъклопакети - подмяна на стъклопакети с по-енергийно ефективни - смяна на повредени или износени гумени уплътнения; - допълнителен монтаж на комарници на вече монтирана алуминиева или PVC дограма.Двуосово отваряне
За всяка дограма закупена от Пласт Маркет ООД клиентът получава качествен монтаж. Ако потърсите само монтажните ни услуги, ще Ви ги предоставим на най-добри цени. Един от най-важните моменти, който оказва съществено въздействие върху здравината на дограмата е нейният монтаж. Лошо изпълнен монтаж на дограма носи изключително неприятни последствия след себе си като: провисване на дограмата, образуване на влага, протичане, трудно затваряне на прозорците и духане от тях. За да се избегнат подобни сценарии е задължително да се използват услугите на професионални монтажници на дограма, каквито са служителите на Пласт Маркет ООД. Нашите служители извършват монтаж на алуминиева и PVC дограма спазвайки всички изисквания за безопасен и качествен монтаж. Използват се професионални материали, които са гаранция за добро уплътнение и дългогодишна експлоатация. При покупка на дограма от нашата фирма монтажът е безплатен.

Реглаж и смяна на обков
Много често при експлоатирането на активните крилиа на дограмата след време има нужда от ремонтни дейности - свързани с реглажа на дограмата. Чрез реглажа на дограмата ще имате възможност да затварояте и отваряте нормално активното крило, ако това не помогне се стига до варианта в който трябва да се смени част или целия обков. Има възможност и при клиентите имащи едноосово отваряне на прозорец или врата, обковът да се подмени с двуосов.

Смяна на повреден или дефектен стъклопакет
При съвременните алуминиеви и PVC дограми смяната на счупен или спукан стъклопакет е лесно отстраним проблем. Новият стъклопакет се изработва по точните размери на стария и за няколко минути може да се заменят. Не е необходим демонтаж на дограмата, къртене или други операции, водещи до разваляне на целостта на стената. Преди да се изработи новият стъклопакет е необходимо да се извърши първоначален оглед, за да се вземат точни размери. Ако клиентът може сам да направи нужните замервания може да ни ги изпрати и след като стъклопакетът бъде изработен ние ще го доставим и монтираме в удобни за него ден и час.

Подмяна на уплътнения
Възможно е при по-старите алуминиеви и PVC дограми да са поставени нетрайни или недобре оразмерени уплътнения, които се износват сравнително лесно. Тяхното слягане може да доведе до различни проблеми на дограмата, като духане през нея, поява на конденз и други. Поставянето на нови качествени уплътнения решава напълно проблема. Нишката на съвременните уплътнения не се разтяга и няма да увисне с течение на времето.

Противовзломен обков/Секюрити обков
Все по-често крадците използват алтернативни начини за проникване в дома или офиса вместо през входната врата, а именно през прозорците. Професионалистите разполагат с инструменти, които могат да отворят дръжките на прозореца за минути или да разрушат задвижващите механизми с отвертка като е вмъкнат между крилото и дограмата. В тази връзка все по-голяма популярност набира т.н. „противовзломен обков”. Неговата роля е да предотврати отварянето на дограмата с отверка или друг остър инструмент. Стопира движението на целия механизъм, когато има опити за отваряне на прозореца отвън. За допълнителна защита могат да се подменят и дръжките с такива с ключ. По този начин се предотвратява още една възможност за влизане през дограмата. Опитните крадци изрязват отвор в стъклопакета и си осигуряват лесен достъп до дръжката. Ако тя се заключва това би било още едно препятствие за тях. Заключващите се прозорци са препоръчителни и за семейства с малки деца, които обитават високи етажи.