Your Cart

Сенник чупещо рамо модел Вера

Сенник чупещо рамо модел Вера
Сенник чупещо рамо модел Вера
от 886,00 лв. с ДДС
  • Stock: По заявка

Възможни варианти

Сенник чупещо рамо модел Вера e направен от здрава и еластична алуминиева конструкция. Той е удачен за употреба на места, където има постоянно слънцегреене. Той ще създава уют на вашата тераса, на двора, във вашето заведение. Така вие ще можете да се наслаждавате на прохлада и сянка и в най-горещите летни месеци. Той е красив, управлява се лесно и разкрасява допълнително вашия екстериор. Имате възможност да отваряте тентата частично или напълно, в зависимост от това, каква необходимост от засенчване имате към дадения момент.

Сенникът се задвижва от електромотор, а платът се прибира в кутията му (с размери 13*22 см.). Тя е компактна, здрава и предпазва текстила от външни влияния Същото важи и за механизма, който е затворен напълно в кутията от алуминий. Челният профил на сенника е с капковиден дизайн и с канал, по който се оттича. Това го прави удачен избор и за вариант, при който имаме по-силни дъждове – можем да го ползваме без да се притесняваме, че ще се напои или прогизне от силен дъжд.

Сенникът се разпъва лесно, като задвижването му става ръчно. Тръбите се регулират и са изработени от здрав алуминий, което ще направи използването на този сенник безпроблемно. Платът се задвижва чрез тежест, поместена в края на платнището.

Предимства на сенник чупещо рамо модел Вера:

.
  • Красив, активен участник в екстериора;
  • Задвижването се извършва с мотор;
  • Платът се прибира в кутията, което го предпазва дълго време;
  • Капковиден дизайн за лесно оттичане на водата;
  • Напълно затворен в кутия механизъм за по-голяма защита.

Гаранция на продукта
3 години

Характеристики Покривни системи
ТипЧупещо рамо