Сертификати

Пласт Маркет ООД има основна сфера на дейност изработка, доставка и монтаж на алуминиева и PVC дограма. Фирмата разполага с голяма складова база. Като компания, която се намира в ТОП 3 на българския пазар, фирмата е официален партньор на едни от водещите производители на дограма.

Сетификат издаден от производител на дограма KBE

Настоящият сертификат на "Пласт Маркет" ООД е издаден от немската компания за производство на PVC профили - KBE. С този сертификат фирма "Пласт Маркет" ООД придобива правото на оторизиран производител на дограма. Сертификатът е подписан от директора на KBE за Югоизточна Европа - г-н Зигфрид Прайз и от представителя на марката за България- г-н Георги Данчев. "Пласт Маркет" ООД печели признание за успехите си в областта на производството, продажбата и монтажа на дограма на международно ниво. Фирма KBE е един от водещите производители на дограма в цяла Европа, предлагайки на своите клиенти избор от висококачествена 5 и 6 камерна дограма.
Сетификат издаден от производител на дограма Kömmerling

Настоящият сертификат за оторизиран производител се издава от немския производител на дограма Kömmerling на фирма "Пласт Маркет" ООД, във връзка с дългогодишната й работа в областта на производството, продажбата и обслужването на дограма. Kömmerling е компания с традиции в производството на висококачествени PVC профили. Има представителства в цяла Европа и си сътрудничи с фирми, доказали своя професионализъм и качество на изпълнение при монтажа на профили Kömmerling. Сертификатът е признание, което още веднъж свидетелства за професионализма и високото качество на услугите, които "Пласт Маркет" ООД осигурява на своите клиенти.
Сетификат издаден от производител на дограма Rehau

Пласт Маркет ООД е оторизиран партньор на REHAU AG & Co. Фирмата има дългогодишни бизнес отношения с REHAU България. Чрез съвместното ни партньорство се гарантира високото качество на изпълнение на 3, 5 и 6 камерна дограма с марка Rehau. Партньорските отношения между "Пласт Маркет" ООД и REHAU България се основават на коректност и сътрудничество в полза на клиентите. REHAU България гарантира за качеството на всички изделия с марка Rehau продавани, монтирани и обслужвани от "Пласт Маркет" ООД.