Стъкларски услуги

Пласт Маркет е фирма, която Ви предлага иновативни и уникални решения от стъкло, с които ще преобразите облика на дома или търговския си обект. Фирмата е с традиции в стъкларския бизнес и разполага само с изключително опитни и надеждни стъклари, които могат да изпълнят абсолютно всяка Ваша поръчка без значение от нейната сложност и изисквания.
С нашите стъкла си гарантирате ефектна визия на помещението и запомнящ се интериор. Бъдете оригинални и уникални със стъклените решения, които екипът на Пласт Маркет ще изработи специално за Вас. Сменяме стъкла за стъклопакети независимо от вида и модела на стъклото. Предлагаме защитни стъкла, с нестандартна форма и цвят.Стъклар
Качествени стъкларски услуги предоставени от професионален стъклар. Професията стъклар изисква голяма прицизност, въображение, усет към красивото и разбирасе желание за работа. Нашите стъклари са имено от този тип хора, те вършат своята работа с голям интерес и за това крайния продукт е винаги на ниво и е това, което клиента си е поръчал.
Разполагаме с огромно ранообразие от стъкла, за всеки вкус и за всеки джоб. Освен различни форми и видове стъкла, предлагаме също и цветни вариянти, матирани и с фигурални повърхности, за да бъде интериора в дома Ви още по-интересен. Стъклата са доста предпочитан артикул и за това доста хора избират то да присъства домовете им. Стъклото придава усещане за повече простор и топлина. А огледалните стъкла, те са задължителни, всеки трябва да има вкъщи поне едно огледало.
Подробна информация
Вид на услугата Цена
Такса посещение 20лв.

Стъкларски услуги
Всички стъкларски услуги, които фирмата предлага се извършват от професионални стъклари, които си разбират от работата и имат усет към красивото и всичко това е за да задоволят всички изисквания на клиента. Предлагаме голямо разнообразие на стъкларски услуги както за домакинствата така и за бизнеса. Оригинални и модерни решения от стъкло за дома или офиса.
Предлагаме смяна на счупено стъкло на шкафове, врати, витрини, плотове на маси и много други елементи изработени от стъкло. Също така смяна на счупени огледала било то в рамка или не, смяна на тоалетка и др. Подмяна на счупени стъкла на картини, рамки за гоблени и снимки. Извършваме обработване на различни видове стъкла, шлифоване, кантиране и пробиване на дупки в стъклото. Можем да предложим професионален монтаж на всички видове стъкла без значение къде се намирате.
Подробна информация
Вид на услугата Цена
Такса посещение 20лв.

Смяна на повреден стъклопакет
Пласт Маркет осигурява смяната на всякакви видове стъклопакети за дървена, алуминиева и PVC дограма.
Има много причини поради които се налага понякога подмяната на стъклопакет, било то счупване, дефектиране на самото стъкло, надраскване дори. Това естествено не е никак приятно, защото дори и най-малкия проблем води до намаляване на изолационните характеристики на дограмата. Но не се тревожете излишно, ние можем да дадем втори живот на вашата дограма, от вас се иска само да се свържете с нас.

Смяната на стъклопакет в наши дни е много лесен процес, не се изисква никакво къртене, не се изисква сваляне на цялата дограма и няма опасност от нараняване на дограмата.
Подробна информация
Вид на услугата Цена
Такса посещение 20лв.

Галерия