Your Cart

Блиндирана врата Паркдор Сл-102 Металик

Блиндирана врата Паркдор Сл-102 Металик
Блиндирана врата Паркдор Сл-102 Металик
от 499,00 лв. с ДДС
  • Stock: На склад

Възможни варианти

Блиндирана входна врата, изработена от 1,2 мм прахово боядисан метал и 10мм MDF- фрезовани панели с ламинатно покритие. Размери на вратата с касата- 90/200 см.

Дебелината на крилото е 80мм, а възможните посоки на отваряне са: навътре/лява, навътре/дясна, навън/лява, навън/дясна. Структурата на крилото представлява два MDF-лакови панела-всеки по 10мм, а за шумо- и термоизолация се използва полистирен. 

Лицевият и задният панел са с красива фрезована шарка, която придава стилна завършеност на модела. Касата е регулируема и може да облече зид с дебелина до 34см . Моделът е с фабрично поставено гумено уплътнение по протежението на касата, също и с “Г-образна” лайсна на прага, което спомага за по-добра изолация и изграждане на праг. Вратата е снабдена с две независими  заключваща система (
брави НОК)


В комплекта са включени:

- Крило 8см ,изработено от : метал, полистирен, MDF-плоскости.
- Регулируема каса за зид с дебелина до 34см, с фабрично поставено гумено уплътнение по нея.
- Обков: иноксова сатенирана подвижна дръжка за вътрешната страна на вратата и по избор подвижна или пасивна дръжка за външната страна /пасивните дръжки, които предлагаме са два типа – „полумесец“ и „пура“/; шпионка с метално чукче; панти.
-
Два секретени патрони с три ключа; бронировка на патрона с вдлъбната капачка против разбиване.
- От страната на пантите крилото е подсилено с три пасивни шипа, които при затворено положение на вратата са скрити в касата.Повърхността на вратата е без UV – защита и подлежи на захабяване в следствие на слънчевите лъчи и влагата. Не е подходяща за излагане на директни атмосферни влияния, освен ако няма изграден навес, който да предпазва вратата.

Характеристики Врати
Височина 2000 мм
Гаранция 2 години
Заключване Два секретени патрони с три ключа; бронировка на патрона с вдлъбната капачка против разбиване.
Крило 80мм
Наличност На склад
Покритие 1,2 мм прахово боядисан метал и 10мм MDF- фрезовани панели с ламинатно покритие.
Произведена Турция
Ширина 90 см.