Your Cart

УСЛУГИ - Саниране

Връзка с наш специалист

0896 176 186
 

Саниранеот Пласт Маркет

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА

Качественото саниране на външната фасада на сграда е добро решение, което отговаря на най-често задавания въпрос „Как да намалим сметките за отопление?”. Енергийното саниране ще намали енергийният разход, не само на отделното жилището, но и на цялата сграда. Добрата топлоизолация не е полезна само зимата, а и през лятото. Тя оказва своето влияние и при по-високи външни температури, предпазвайки вътрешните помещения от нагорещяване и създавайки приятен климат в помещенията. Вижте още

EPS Стиропор
EPS или така нареченият „Стиропор” е съкращение на eкспандиран полистирол. Материал, който се използва за топлоизолиране на жилища, сгради фасади, покриви и подове. Неговата плътност от 15-18 кг./м3 го прави идеален за постигане на отпимални резултати. Стиропорът е най-разпространения изолационен материал. Предлага се в различни размери за всяка нужда. EPS плоскостите с по-ниски показатели са подходящи за области без натоварване – под покрив, попълване на вътрешни кухини, вътрешна изолация, докато EPS с по-високи показатели е подходящ за зони с по-голямо натоварване – хладилни помещения, под подово отопление, скатен покрив, в плосък покрив, под замазка и т.н. 5 см. - суха драскана мазилка: 35 лв./кв.м.
5 см. - суха драскана мазилка цветна: 36 лв./кв.м.
7 см. - суха драскана мазилка: 38 лв./кв.м.
8 см. - суха драскана мазилка: 40 лв./кв.м.
10 см. - суха драскана мазилка: 44 лв./кв.м.
5 см. - полимерна мазилка: 42 лв./ кв.м.
7 см. - драскана полимерна мазилка: 42 лв./кв.м.
7 см. - драскана полимерна мазилка цветна: 44 лв./кв.м.
Силиконова мазилка - По заявка

В цената са включени: ДДС, труд и материали
Безплатен оглед

Гръцки NEOPOR BASF 5 см.
„NEOPOR” е продукт за сторителна топлоизолация от най-ново поколение. Неговите качествата го правят идеален продукт за шумо и топлоизолация, а предимствата му го правят предпочитаният за работа продукт. Ефектът от това е до 60% енергоспестяване. Неопор е с графитен цвят, благодарение на „имплантираните” графитени частици – те възпрепятстват топлинното лъчение, отразявайки топлинният спектър на лъчите, намалявайки чувствително поглъщане му от материала и постигайки висока степен на радиационна устойчивост. Графита като материал има свойството да отразява и разсейва лъчите. Същевременно графитните частици значително подобряват шумоизолационните и топлоизолационните свойства на строителния стиропор EPS-F. Гладко зърнеста мазилка: 40 лв./кв.м.
Гладко зърнеста мазилка цветна: 42 лв./кв.м.
Полимерна мазилка: 48 лв./кв.м.
Полимерна мазилка цветна: 50 лв./кв.м.
Суха драскана мазилка: 42 лв./кв.м.
Силиконова мазилка - По заявка

Козирка
Козирките при топлоизолациите са функционални елементи, предпазващи незащитените части на топлоизолиращата повърхност от проникване на вода под нея и достигането ѝ до стената. Те могат да бъдат от поцинкована ламарина, алуминий или композитен материал, което определя и ценовите им позиции. Козирките нямат фиксирани размери (с изключение на тези, които са предназначени за прозорци), а се изработват в съответствие с изискванията и архитектурните елементи на всяка сграда или стена в частност.
Подпрозоречни первази, които могат да се използват и като козирки, покриващи топлоизолация от ЕПС.

Външно обръщане на прозорци
Отвън прозорците се обръщат с 2 см. изолация - по тази причина е добре това да се уточни предварително с техническото лице, което взима размерите, за да се съобрази с този факт и да намали размера на дограмата. В противен случай след като се сложи изолацията се скрива касата на дограмата от вън и от нея на практика не се вижда почти нищо. Има опасност да се запушат водоотводните канали, следствие на което може да влиза вода от вътре и да се получи конденз по стъклата.
Външно обръщане на прозорци: 12 лв./л.м.

 

Оглед и консултация

Винаги се подхожда персонално към Вашите нужди.

Колегите ще дойдат на място, ще получите безплатна консултация и индивидуална оферта за Вашата нова дограма от Пласт Маркет.

ЗАЯВЕТЕ ОГЛЕД

КАТАЛОГ НА ПРОДУКТИТЕОтворете каталога

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално. Научете повече