Your Cart
Уважаеми клиенти, работното време на шоуримите ни се променя и е до 17ч. На посочените телефони в сайта на Пласт Маркет, можете да уговорите ден и час за индивидуално посещение в посочен от Вас офис, като всички те са дезинфекцирани и строго спазваме указанията за защита посочени от властите. При посещение на адрес за снемане на размери или монтаж, нашите служители ще бъдат с лични предпазни средства и в гарантирано добро здравословно състояние. Оставаме на линия за онлайн поръчки и обаждания по телефона. Фирма Пласт Маркет отговорно и коректно ще спазва всички хигиенни норми за Ваша и на нашите служители сигурност. Бъдете здрави, очакваме Ви!

Ваучери

Всички наши магазини приемат подаръчни ваучери Ticket Compliments® като редовно платежно средство за стоките и услугите, които предлагаме.

ПЛАЩАНЕ С TICKET COMPLIMENTS

Пласт Маркет има удоволствието да уведоми всички свои клиенти, че във фирмените ни магазини приемаме разплащания с ваучери за подарък Ticket Compliments®, разпространявани от Edenred.

Ваучерите Ticket Compliments® са редовно средство за разплащане и всички продукти и услуги, предлагани от Пласт Маркет, могат да бъде заплатени изцяло или частично с ваучери

Нашите клиенти могат да направят своя избор сред богатата продуктова гама, която предлагаме, включваща: PVC дограма, алуминиева дограма, врати, щори и други.

Отстъпки с Compliments® Card

Пласт Маркет Ви предлага да получавате отстъпки и с Compliments® Card.

За повече подробности се обадете на нашите консултанти на телефон
0896 176 186.

ПОЗВЪНЕТЕ