Зимни градини

Зимните градини днес стават все повече и все по-популярни. Те оказват влияние върху, ролята на архитектурното стъкло, а от друга страна да се подобри жилищния стандарт.

Фирма Пласт Маркет произвежда тези конструкции, които могат да се ползват не само като зимни градини, а и като помещения за живеене. Преди време, повечето такива проетки не бяха възможни поради простата причина, че нямаше избор на подходящ материал. Сега този проблем, не съществува, вече можем да видим как такива проекти има на всякъде и радват с лекота очите ни, с тяхния ралзичен дизайн, цвят и видове остъкляване.

В зависимост от избора и желанията на клиента, са възможни различни варианти за проект и изработка на зимната градина – може да бъде от алуминиеви или PVC профили, или може да бъде изцяло от стъклена фасада. Най-често срещаните, конструкции са от алуминиев материал, защото той отговаря на повечето критерии –устойчив е на въздействието на околната среда, изключително лек, но устойчив и на натоварване, също така е изящен и привлекателен. Благодарение на усъвършенстваните материали и технологии, които водят до добра вентилация, отопление и засенчване в зиманата градина, ги прави подходящи конструкции за остъкляване на тераса на къща или балкон на апартамента.