Your Cart

Altest

Производители

Производители

Всички продукти, които предлагаме са от утвърдени международни производители – гаранция за качество и безпроблемно ползване.

ВСИЧКИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ

Продукти на Altest

Altest е фирма от Бургас, която съществува от 1992 г. Отначало дейността ѝ е търговия с PVC и алуминиеви профили, но впоследствие това се оказва крайно недостатъчно за амбициите ѝ Altest стартира сама производството им... Вижте още

През 2005 г. започва производството на собствени PVC системи за врати и прозорци като за име на PVC продуктите е избрано KMG. Постепенно фирмата започва и износ за чужбина, след като родният пазар ѝ отеснява.

В момента PVC профилите KMG са познати не само в България, но и в целия Европейски съюз. През 2010 г. ръководството на фирмата решава, че за да просперира Алтест трябва постоянно да се развива, да прилага и предлага нови решения и иновации. Ето защо стартира и производството на алуминиеви профили, които носят името на самата фирма Altest. Тези профили са резултат на дългогодишни проучвания, изчисления, следене на пазара и на нуждите на клиентите. Първоначално фирмата разработва две системи – Пони (студена серия или серия с непрекъснат термо мост) и Ескимос (серия с прекъснат термо мост). Те се приемат отлично и бързо от пазара, като инвестирането в тяхното развитие продължава и до ден днешен.

Постепенно Altest започва да предлага още системи за плъзгане, парапети (и аксесоари към тях), за офис обзавеждане както и фасадни решения, като всички тези системи се предлагат боядисани в различни цветове, съобразени с нуждите на клиента. Успоредно с това е създадена и инсталация за боядисването им в богата гама от цветове по RAL. Освен това компанията инвестира и в съоръжения за боядисване на алуминиеви профили в цвят тип дърво. Стремежът на Алтест е да се усъвършенства и развива постоянно, като не се забравя и крайната цел, че именно клиентът и крайният потребител е този, чийто изисквания са най-важни и трябва да бъдат изпълнявани.

Производител: Altest Модел: altest-001
Продуктово видео Алуминиеви врати - тип студен профил Алуминиеви профили Двоен ..
237.00
Производител: Altest Модел: altest-002
Продуктово видео Алуминиеви врати - тип студен профил Алуминиеви профили Двоен ..
352.00
Производител: Altest Модел: 280 / 240 см
Продуктово видео Двоен стъклопакет Алуминиева дограма Входна клетка,..
708.00
Производител: Altest Модел: altest-003
Продуктово видео Алуминиеви врати - тип студен профил Алуминиеви профили ..
784.00
Производител: Altest Модел: Altest - 320/225см
Продуктово видео Двоен стъклопакет Алуминиева дограма Входна клетка, ..
804.00
Производител: Altest Модел: Altest - 300/330см
Продуктово видео Двоен стъклопакет Алуминиева дограма Входна клетка,..
964.00
Показани са от 1 до 6 от 6 резултата (1 страници)

КАТАЛОГ НА ПРОДУКТИТЕОтворете каталога

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално. Научете повече