Your Cart

FOOTER - Общи условия

Общи условия

Общи условия

За да използвате сайта plast-market.bg Вие приемете и се съгласявате с публикуваните тук условия.

ПРАВИЛА ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА САЙТА

Авторски права

Потребителите, които са се съгласили да спазват настоящите условия имат право да разглеждат всички публикувани материали. Публикуваната информация е единствено за лична употреба с нетърговска цел, като се спазват авторските права.

Копирането, публикуването и разпространяването на материали от сайта с каквато и да е обществена или търговска цел е абсолютно ЗАБРАНЕНО. Публикуваната информация в сайта plast-market.bg е под закрилата на Закона за авторското право и нейното публикуване в други сайтове е наказуемо.

Права и отговорности

Пласт Маркет си запазва правото по всяко време и без предварително предупреждение да внася промени в публикуваните материали, софтуера, услугите и продуктите качени на сайта. Фирмата не носи отговорност за неактуализирана информация на сайта.

Някои от публикуваните продукти може да не са налични в момента. За да получат клиентите актуална информация за наличните продукти могат да се свържат с нас на посочените телефони.

Промяна на цени

Цените посочени в plast-market.bg могат да бъдат променяни по всяко време без да е необходимо предварително уведомяване на потребителите за това. При промяна на цената Потребителят е задължен да заплати тази цена, която е била актуална по време на сключване на договора, без значение дали е по-висока или по-ниска от по-късно обявената.

При допуснати технически грешки на публикуваната в сайта информация, Пласт Маркет има право да откаже изпълнение на договора без да дължи обезщетение на потребителя, освен в случай на заплатени от него суми, които му се възстановяват.

Ако има влезли в сила намаления на продукти и услуги, старата цена се задрасква, а до нея се обявява новата по-ниска цена. Намаленията са в сила до конкретна дата, ако е посочена такава или до изчерпване на количествата ако крайна дата липсва.

Ремонт до 24 часа

Предлагаме ремонт на дограма до 24 часа след приемане на поръчката

ЗАЯВЕТЕ РЕМОНТ

Оглед и консултация

Професионална консултация, безплатен оглед и взимане на размери.

ЗАЯВЕТЕ ОГЛЕД

Оферта по Ваши размери

Изготвяне на индивидуална оферта по размери на клиента

ПОИСКАЙТЕ ОФЕРТА

КАТАЛОГ НА ПРОДУКТИТЕОтворете каталога

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално. Научете повече