Your Cart

Wi-Fi и аксесоари за монтаж

Цената е за комплект от 4 броя.Монтират се на външното тяло и служат за намаляване на вибрациите му. Изработени са от пресована гума, издържаща на неблагоприятни атмосферни условия като много горещо или студено време и метална конструкция, непозволяваща на гумата да се деформира. Монтажът им е препо..
от 40,00 лв. с ДДС
Цената е за 1 брой. Цената не включва монтаж. Комплектът включва:- pvc кондензна вана,- държачи – 1кт.,- PVC тръба за извеждане на конденза: дължина 2м, диаметър 32мм- присъединително коляно: 90°- муфа- коляно: 45°Кондензната вана служи за отвеждане на конденза на външното тяло до водосток или улук ..
от 45,00 лв. с ДДС
Цената е за 1 брой. Цената не включва монтаж. Комплектът включва:- желязна кондензна вана,- държачи – 1кт.,- PVC тръба за извеждане на конденза: дължина 2м, диаметър 32мм- присъединително коляно: 90°- муфа- коляно: 45°Кондензната вана служи за отвеждане на конденза на външното тяло до водосток или у..
от 55,00 лв. с ДДС
Дефлектор за контрол на въздушния поток на вътрешното климатично тяло.Иновативен продукт, с който ще сложите край на въздушното течение през лятото, което се усеща от климатици разположени в непосредствена близост до хора в офиси или жилищни помещения. В режим на охлаждане въздушната струя на някои ..
от 59,00 лв. с ДДС
ВАЖНО: Свързването на WiFi контролер към вътрешното тяло се прави от наш инсталатор и се отнася за климатици закупени от Пласт Маркет ООД. Останалите настройки и свързването към домашната мрежа са ангажимент на клиента.Възможност за управление на няколко тела Daikin Emura чрез приложениеСъздайте уют..
от 79,00 лв. с ДДС
ВАЖНО: Свързването на WiFi контролер към вътрешното тяло се прави от наш инсталатор и се отнася за климатици закупени от Пласт Маркет ООД. Останалите настройки и свързването към домашната мрежа са ангажимент на клиента.Възможност за управление на няколко вътрешни сплит тела чрез приложениеСъздайте у..
от 79,00 лв. с ДДС
ВАЖНО: Свързването на WiFi контролер към вътрешното тяло се прави от наш инсталатор и се отнася за климатици закупени от Пласт Маркет ООД. Останалите настройки и свързването към домашната мрежа са ангажимент на клиента.Възможност за управление на няколко вътрешни сплит тела чрез приложениеСъздайте у..
от 79,00 лв. с ДДС
ВАЖНО: Свързването на WiFi контролер към вътрешното тяло се прави от наш инсталатор и се отнася за климатици закупени от Пласт Маркет ООД. Останалите настройки и свързването към домашната мрежа са ангажимент на клиента.Онлайн контролер: управлявайте вътрешното тяло от всяко място с приложение чрез л..
от 79,00 лв. с ДДС
Цената е за 1 брой. Цената не включва монтаж. Комплектът включва:- pvc кондензна вана,- държачи – 1кт.,- PVC тръба за извеждане на конденза: дължина 2м, диаметър 32мм- присъединително коляно: 90°- муфа- коляно: 45°- нагревател- термостат.Кондензната вана служи за отвеждане на конденза на външното тя..
от 90,00 лв. с ДДС
ВАЖНО: Свързването на WiFi контролер към вътрешното тяло се прави от наш инсталатор и се отнася за климатици закупени от Пласт Маркет ООД. Останалите настройки и свързването към домашната мрежа са ангажимент на клиента.iCON е мобилно приложение, което Ви позволява да управлявате различни модели клим..
от 99,00 лв. с ДДС
Цената е за 1 брой. Цената не включва монтаж. Комплектът включва:- желязна кондензна вана,- държачи – 1кт.,- PVC тръба за извеждане на конденза: дължина 2м, диаметър 32мм- присъединително коляно: 90°- муфа- коляно: 45°- нагревател- термостат.Кондензната вана служи за отвеждане на конденза на външнот..
от 100,00 лв. с ДДС
Показани са от 1 до 12 от 20 резултата (2 страници)