Your Cart
Уважаеми Клиенти, информираме Ви, че работното време на офисите ни се променя до 17:00 часа. На посочените телефони в сайта на Пласт Маркет, можете да уговорите ден и час за индивидуално посещение в посочен от Вас офис, като всички те са дезинфекцирани и строго спазваме указанията за защита посочени от властите. При посещение на адрес за снемане на размери или монтаж, нашите служители ще бъдат с лични предпазни средства и в гарантирано добро здравословно състояние. Оставаме на линия за онлайн поръчки и обаждания по телефона. Фирма Пласт Маркет отговорно и коректно ще спазва всички хигиенни норми за Ваша и на нашите служители сигурност. Бъдете здрави, очакваме Ви!

Партньори

ПАРТНЬОРСКА МРЕЖА

Вимакс Клима ООД Фирма, специализирана в консултирането, продажбата, монтажа и обслужването на климатични и вентилационни системи.

Ес-О-Ес Локсмит ООДБързоразвиваща се компания, предлагаща качествени ключарски услуги. Разполага с един от най-големите онлайн магазини за ключарски артикули в страната.

Ес-О-Ес Сървис ООДСпециализирани в продажбата, монтажът и обслужването на автомобилни гуми на леки автомобили, пикапи, микробуси и камиони.

411.bgПрофесионални ел. и вик услуги. Доверете се на 411 и всеки проблем ще бъде разрешен толкова бързо, че ще забравите, че някога го е имало.

Fine DesignНай-бързо развиващата се фирма в областта на вътрешния дизайн и обзавеждането. Експерти в пълното преобразяване на Вашия дом, офис, магазин и заведение.

ПВЦ Дограма София ООДСпециализирани в изработка и монтаж на PVC и алуминиева дограма. Експресен ремонт на дограма, строителни и довършителни дейностни.

KarcherKarcher са световният лидер по предлагане на качество и технология в сферата на системите за почистване и предлагане на услуги.

InventorInventor е на пазара на климатици от 50 години и с присъствие в над 50 страни. Предлага продукти с високо качество и създадени с грижа за околната среда.

DanfossDanfoss е европейски лидер в производството на интелигентни системи за електрическо подово отопление.

LiebherrПовече от 60 години фирма Liebherr се е специализирала в производството на висококачествени и иновативни хладилници и фризери.

ПОКАЖИ ОЩЕ