Your Cart
Уважаеми Клиенти, информираме Ви, че работното време на офисите ни се променя до 17:00 часа. На посочените телефони в сайта на Пласт Маркет, можете да уговорите ден и час за индивидуално посещение в посочен от Вас офис, като всички те са дезинфекцирани и строго спазваме указанията за защита посочени от властите. При посещение на адрес за снемане на размери или монтаж, нашите служители ще бъдат с лични предпазни средства и в гарантирано добро здравословно състояние. Оставаме на линия за онлайн поръчки и обаждания по телефона. Фирма Пласт Маркет отговорно и коректно ще спазва всички хигиенни норми за Ваша и на нашите служители сигурност. Бъдете здрави, очакваме Ви!

Блог

19 Дек КОЛЕДА И НОВА ГОДИНА 2019 - почивни и работни дни за шоурумите на Пласт Маркет
0 240
Как ще работят и почиват офисите ни по време на Коледните и Новогодишни празници? С наближаването на Коледните и Новогодишни празници и поредицата от почивни дни, които ни предсто..
20 Май Стъкло 4 сезона – най-добрият вариант при избор на стъклопакет
0 1460
Стъклата 4 сезона предоставят комбинация от добра топлоизолация и ограничаване навлизането на прекомерна слънчева светлина в помещенията. Както при слънчевите, така при студените стаи стъклата четири сезона ..
1 Май Каква е разликата между PVC и алуминиева дограма?
0 1729
Едни от най-често предлаганите на пазара дограми, в това число прозорци и врати са алуминиевите и PVC. Има, разбира се и трета опция, която също е много популярна - дървената дограма, но тук ще се спрем конкретно на разликите между..
19 Апр Великден 2019 - почивни и работни дни за шоурумите на Пласт Маркет
0 644
Как ще работят и почиват офисите ни по време на Великденските празници. С наближаването на Великднеските празници и поредицата от почивни дни, които ни предстоят, шорумите на фирм..
4 Апр Пласт Маркет откри нов шоурум на бул. Гоце Делчев 43
0 851
На 03.04.2019 г. официално бе открит новият шоурум на лидерът в предлагането на продукти и услуги за дома, Пласт Маркет в столицата. Новата точка за продажба на дограми, врати, щори, сенници и др. се намира на бул. Гоце Делчев 43, ..
28 Мар Смисълът от газ аргон в стъклопакета и какви са неговите предимства?
0 1688
Както е известно в междинното пространство на повечето стъклопакети се добавят инертни газове като аргон и криптон, които значително подобряват ефективността на стъклата по отношение на топлоизолацията. Тук ще се спрем по-конкретно..
20 Мар Обковът и ламинираното стъкло в дограмата ни пазят от крадци
0 913
Когато става въпрос за сигурност на дома ни е от изключителна важност да изберем надеждна дограма, която да предотврати нахлуването с взлом на крадци и недоброжелатели. Най-важните компоненти, които всъщност правят една дограма сиг..
25 Фев Алуминиевите перголи са чудесно решение през всеки сезон
0 1011
Перголите са много добро решение за засенчване на големи външни пространства. По традиция перголите се изработват от дърво, но през последните няколко години алуминият бързо измества дървесината и сега е предпочитан материал, както..
30 Яну Каква е разликата между К-стъкло и стъкло 4 сезона и между двоен и троен стъклопакет?
0 15901
Изборът на стъкла за прозорци и врати е от съществено значение, особено когато се отнася за подобряването на енергийната ефективност и шумоизолацията в дадено помещение. Тук ще разгледаме какви са основните разлики между така нареч..
3 Дек Интериорните врати са не само красиви, но и практични
0 877
Вратите са важен елемент от интериора на всяко помещение. Затова е важно да подберем внимателно интериорната врата, независимо дали ще бъде монтирана в дома или офиса.Персонализиран стил Когато дойде време за подм..
Показани са от 1 до 10 от 17 резултата (2 страници)