Your Cart
Уважаеми Клиенти, информираме Ви, че работното време на офисите ни се променя до 17:00 часа. На посочените телефони в сайта на Пласт Маркет, можете да уговорите ден и час за индивидуално посещение в посочен от Вас офис, като всички те са дезинфекцирани и строго спазваме указанията за защита посочени от властите. При посещение на адрес за снемане на размери или монтаж, нашите служители ще бъдат с лични предпазни средства и в гарантирано добро здравословно състояние. Оставаме на линия за онлайн поръчки и обаждания по телефона. Фирма Пласт Маркет отговорно и коректно ще спазва всички хигиенни норми за Ваша и на нашите служители сигурност. Бъдете здрави, очакваме Ви!

Комарници плисе

Комарник тип плисе - плисе комарниците са изключително практични, стабилни и гъвкави, много лесни за отваряне и затваряне. Изработен от алуминиева рамка, с размери 20/45 мм и негорима мрежа от фибростъкло. Това прави този модел противонасекомна мрежа - удобна, надеждна, дълготрайна. Предимството при този тип комарник е лесното хоризонтално приплъзване, като мрежата се прегъва като хармоника и се прибира в кутията си. Лесното прибиране на мрежата улеснява почистването на неотваряемите части на прозореца отвън. В зимните месеци от годината мрежата може да бъде прибрана, което значително удължава трайността й и я предпазва от стареене, от резките пориви на вятъра и сезонните атмосферни влияния. Подходящи за еднокрили и двукрили балконски врати. Предлага се в следните цветове: бял, кафяв, златен дъб, тъмен дъб, махагон, орех и боядисване в 240 разцветки по каталог RAL.

/*MEDIA STARTS HERE*/@media only screen and (max-width: 768px){ .route-product-product .page-title > span { text-align: center; padding-right: 0px; font-size: 20px; font-weight: normal; line-height: 28px; margin-top: 0px; ..
от 145,90 лв. с ДДС
Показани са от 1 до 1 от 1 резултата (1 страници)