На 03.04.2019 г. официално бе открит новият шоурум на лидерът в предлагането на продукти и услуги за дома, Пласт Маркет в столицата. Новата точка за продажба на дограми, врати, щори, сенници и др. се намира на бул. Гоце Делчев 43, блок 78, Магазин 3.

СНИМКА ОТ PLAST MARKET

„Добре дошли в новия шоурум! Радвам се да Ви посрещнем днес тук и вярваме, че благодарение на работата на екипа ни ще успеем да направим този шоурум успешен, както всички наши до сега“ – така приветства гостите управителят на фирмата г-н Димитър Калинов.

Откриването на новия офис затвърждава тенденцията за динамичното и устойчиво разрастване на компанията на българския пазар. В него може да откриете дограма на реномирани марки производители на профили като Kommerling, Salamander, Rehau, Aluplast, Baufen, голямо разнообразие на интериорни и входни врати на световни лидери като Classen, Gradde, както и такива собствено производство. С началото на пролетния сезон може да откриете голямо разнообразие на продукти като сенници, тенти, перголи, комарници, щори и др., които успешно да Ви предпазят от слънце и насекоми и да Ви създадат така нужния комфорт през идните топли дни. Ще получите компетентна конслутация за всички видове услуги за дома свързани с ремонт на дограма, ремонт на стъклопакети, усвояване на тераси и балкони, монтаж и ремонт на врати, щори, покривни сиситеми, метални конструкции и др.

В очакване на откриванетоСНИМКА ОТ PLAST MARKET

Посетете новият шоурум и получете веднага отстъпки до 25%, както и специални промоции и предложения за безплатно измазване на прозорци, безплатни комарници към поръчката Ви за дограма или безплатни дръжки и други аксесоари към новата Ви интериорна или входна врата. СНИМКИ ОТ PLAST MARKET За най-претенциозните клиенти има възможност за поръчка та покритие CPL (ламинирано покритие висок клас на устойчивост, почти ненадраскаемо и много издържливо на вода, светлина и препарати). Елегантен завършек са пантите в цвят сребро.

Част от екипа на Пласт МаркетСНИМКА ОТ PLAST MARKET

Доверете се на нашият дългогодишен опит и професионализъм, винаги прецизни до най-малкия детайл!