Your Cart
Уважаеми клиенти, работното време на шоуримите ни се променя и е до 17ч. На посочените телефони в сайта на Пласт Маркет, можете да уговорите ден и час за индивидуално посещение в посочен от Вас офис, като всички те са дезинфекцирани и строго спазваме указанията за защита посочени от властите. При посещение на адрес за снемане на размери или монтаж, нашите служители ще бъдат с лични предпазни средства и в гарантирано добро здравословно състояние. Оставаме на линия за онлайн поръчки и обаждания по телефона. Фирма Пласт Маркет отговорно и коректно ще спазва всички хигиенни норми за Ваша и на нашите служители сигурност. Бъдете здрави, очакваме Ви!

Балконска врата Rehau Euro-Design 86 plus - 86 мм с двуосов механизъм

Балконска врата Rehau Euro-Design 86 plus - 86 мм с двуосов механизъм
Балконска врата Rehau Euro-Design 86 plus - 86 мм с двуосов механизъм
от 413,00 лв. с ДДС
  • Stock: По заявка
  • Цена без монтаж

Продуктово видео

6-камерна дограма

Армировка

Троен стъклопакет

Балконска врата с 6-камерен PVC профил от Rehau Euro-Design 86 plus. Профилът е с ширина 86 мм. Вратата може да се отваря двуосово. Ширината на балконската врата е 700 мм, а височината ѝ 2000 мм.
В конфигурацията е включен троен стъклопакет с газ аргон, като общата дебелина на стъклопакета е 44 мм. Има възможност да бъде добавен и троен стъклопакет с дебелина 52 мм.
Поставен е висококачествен австрийски обков Maco. Армировката е с дебелина 1,5 мм. Индексът на шумоизолация е до 44 dB. Коефициентът на топлопреминаване на профила е до 1,2 W/m²K. Гаранцията на профила от производителя е 10 години.

Гаранция на профила
10 години

Характеристики Дограми
Брой Камери6
СтъклопакетДвоен