Your Cart
Уважаеми клиенти, работното време на шоуримите ни се променя и е до 17ч. На посочените телефони в сайта на Пласт Маркет, можете да уговорите ден и час за индивидуално посещение в посочен от Вас офис, като всички те са дезинфекцирани и строго спазваме указанията за защита посочени от властите. При посещение на адрес за снемане на размери или монтаж, нашите служители ще бъдат с лични предпазни средства и в гарантирано добро здравословно състояние. Оставаме на линия за онлайн поръчки и обаждания по телефона. Фирма Пласт Маркет отговорно и коректно ще спазва всички хигиенни норми за Ваша и на нашите служители сигурност. Бъдете здрави, очакваме Ви!

Плъзгаща система Безпрофилна RFG 46

Плъзгаща система Безпрофилна RFG 46
Плъзгаща система Безпрофилна RFG 46
от 682,00 лв. с ДДС
  • Stock: По заявка
  • Цена без монтаж

Безрамкова плъзгаща се алуминиева система RFG 46, изработена с три флоатни закалени стъкла по 8 мм. Конфигурацията е с безпрофилно отваряне по вертикалата. По хоризонтала, системата включва алуминиеви профили, плъзгащи се по релса.

Базовият размер за две крила на плъзгащата система е: ширина 2000 мм и височина 1200 мм.

Може да се сгъва/разгъва в ляво и дясно. С използването на този тип система за остъкляване се осигурява максимално пропускане на светлина в помещението.

Гаранция
5 години