Вратите са важен елемент от интериора на всяко помещение. Затова е важно да подберем внимателно интериорната врата, независимо дали ще бъде монтирана в дома или офиса.

Персонализиран стил

Когато дойде време за подмяна на старите врати с нови такива, може да изберете интериорни врати, които да бъдат акцент в помещението или да заложите на по-неутрални, които елегантно да завършат цялостния дизайн. В момента на пазара има интериорни врати в цветове, подходящи за всеки интериорСНИМКА ОТ PLAST-MARKET.BG В зависимост от личните ви предпочитания и дизайна на дома или офиса ви, винаги има начин да изразите собствения си стил. Някои хора предпочитат по-изчистени врати в светли цветове, други пък залагат на рустикалния стил или на строгия индустриален дизайн. Вземете под внимание личните си предпочитания, така ще сте сигурни, че ще бъдете доволни от крайния резултат и ще изберете най-подходящите интериорни врати за вашия дом.

Енергийна ефективност

Собствениците на жилища често пренебрегват факта, че новите врати могат значително да подобрят енергийната ефективност в дома. Когато се подберат подходящи интериорни врати, които след монтажа пасват добре и образуват добро уплътнение с пода. По този начин се запазва за дълго време вече постигнатата температура в помещението и се постига добра шумоизолация. Този тип врати са подходящи за монтаж в сухи помещения като спални, дневни, предверия и др.

Що се отнася до мокрите помещения, там важи обратното правило – пепоръчително е да се оставя малко разстояние от дъното на вратата до пода. Интериорните врати за баня и тоалетна се отличават със специално покритиеСНИМКИ ОТ PLAST-MARKET.BG Така температурата в помещението почти не се променя, но все пак има въздушен поток, когато вратата е затворена. Тази система набира популярност сред архитектите и дизайнерите като екологично енергийно решение, когато се използва заедно с други енергоспестяващи средства в сградата.

Въпреки че подмяната на интериорните врати може на пръв поглед да не изглежда като важен аспект от ремонта на дома, те имат доста предимства и полезни практически приложения. Затова ние от Пласт Маркет, предлагаме интериорни врати с доказано качество, които ще отговорят на вашите нужди и предпочитания за дизайн. Може да избирате качествени врати от марките Classen, Gradde, Solid 55, Standart, а също и такива произведени в България. Не се колебайте да се свържете с нас, за да обсъдим най-добрите решения, подходящи за вашия дом или офис.