През месец май 2020 година, „Нова броудкастинг груп“ и „Нетинфо“, стартираха кампания за подпомагане на малкия и среден бизнес в България. Помощта към фирмите идва, за да преодолеем заедно по-лесно икономическата криза, настъпила вследствие на Covid-19.Кампанията „NOVA Възможност за теб“, дава шанс на 100 български фирми да спечелят безплатна телевизонна реклама.

Щастливи сме да Ви уведомим, че именно фирма „Пласт Маркет“ е една от фирмите, които успяха да се преборят за едно от стоте места. Рекламата ще се излъчи в периода от 03.06.2020г. до 17.06.2020г.

При нас може да откриете прозорци и врати от най-високо качество, на реномирани марки производители на профили, като Rehau, Trocal, Salamander, Koemmerling, Aluplast и много други. Ще се потопите в царството на интериорните и входни врати, както на марки на световно ниво Classen и Gradde, така и на Българско производство. Можем да Ви предложим решение за всякакви видове покривни конструкции, за усвояване на Вашата тераса или веранда. А с настъпване на летния сезон, можем да Ви осигурим прохлада и комфорт с богат избор на комарници, сенници, вътрешни щори с платове от нови и изискани колекции, а също така и външни щори. С нас може да превърнете всяка идея в сбъдната мечта.

Служителите ни са на Ваше разположение, за да Ви направят компетентна консултация, която да Ви помогне с избора на подходящ продукт.

Доверете се на дългогодишния ни опит и професионализъм, а ние отново ще следваме нашето мото за Вас: „Винаги прецизни“!Очакваме Ви!СНИМКИ ОТ PLAST-MARKET.BG