Когато става въпрос за облика на новия ни дом, често ключова роля в това се оказват финалните щрихи и детайли, които придават желаната атмосфера в дома, а в повечето случаи това са именно щорите или завесите, Римски щори с окачен таван са елегантно решениеСНИМКА ОТ PLAST-MARKET.BG които са ясни акценти в интериора на дадено помещение и същевременно с това придават завършеност на цялостната визия.

Отлично решение е изборът на римски щори, защото те от своя страна имат не малко предимства. Като начало можем да избираме от безброй десени и различни текстури на платовете, от които се изработват римските щори. В тази връзка са подходящи за почти всички помещения на дома (сухи и мокри) и се поддържат сравнително лесно.

Друго важно тяхно предимство, е че в зависимост от избора на текстил (цвят и материя), можем да контролираме пропуска на светлина, според нашите нужди и желания.

Римските щори са подходящи както за сухи, така и за мокри помещения в домаСНИМКИ ОТ HOUZZ.COM

В последно време римските щори намират все по-голямо място в интериорния дизайн, защото несъмнено се комбинират лесно с различни стилове и са предпочитани заради възможността от разнообразие на цветове и десени.

Бъдете сигурни, че ще откриете римски щори и в най-претенциозните цветовеСНИМКА ОТ PLAST-MARKET.BG

Щорите могат да бъдат изработени от различни материи, като могат да са тънки и стаята да е добре осветена. В случай, че се нуждаете от покой и уединение добър вариант за вас са щори от по-плътна материя.