Classen

Фирма Classen е известен немски производител на настилки, интериорни и метални врати. Всичките продукти се отличават с типичните за немските производители качества: здрава изработка, която ще устои във времето и ще функционира безпроблемно дълги години. Ако се нуждаете от здрави високотехнологични продукти с високо немско качество, то именно Classen е вашият правилен избор.


Ламинираните паркети с марка Classen  отговарят на абсолютно всички екологични стандарти, а дизайнът им ще задоволи и най-претенциозните на тема интериор. Кликовете на панелите се обработват допълнително срещу влага и така те са устойчиви срещу износване, срещу компресия при продължително натоварване, срещу UV избледняване, не съдържат прах и са лесни за монтаж.


Интериорните врати Classen са изградени от MDF (дървесно влакнести плоскости) с пълнеж от стабилизираща изолация или от перфорирано ПДЧ (плоча от дървесни частици). Обърнете внимание на групите Elegance и Мodern – вратите от тях са направени с усилена конструкция, което увеличава в пъти тяхната стабилност.

Покажи
Ред