Your Cart
Уважаеми клиенти до 23 ноември, няма да работи шоурум Мадрид. Заповядайте в  най-близкият до Вас Очакваме Ви ! 

Стъклена витрина 200/240см

Стъклена витрина 200/240см
Стъклена витрина 200/240см
от 1 474,00 лв. с ДДС
  • Stock: По заявка
Стъклени витрини

Стандартна стъклена витрина с две отваряеми крила и размери 200 на 2400 см. Едноосово отваряне и обков Dorma. Витрини от стъкло в онлайн магазина на Пласт Маркет.

Изобразената стъклена витрина с размери 200 на 240 см. може да е подходящото решение за Вашия магазин или офис. Това е често срещан вариант и майсторите в Пласт Маркет отдавна са се специализирали в монтажа ѝ. Те ще дойдат на мястото, където ще го извършат, ще вземат точните размери и впоследствие ще Ви доставят и самата витрина.

Тя има две отваряеми крила като всяко едно от тях е широко 1 метър, а височината му е 240 см. Въпросните крила се отварят едноосово, а стъклото, което е използвано в цялата витрина, е закалено и с дебелина от 10 мм. Обковът на витрината също е висококачествен с марка Dorma. Стъклата са монтирани върху безкамерна каса.

Съветваме Ви да не извършвате сами измерването на разстоянието, където ще монтираме Вашата стъклена витрина, а да оставите това на специалистите от Пласт Маркет. Звъннете ни на тел. 0700 180 10 и наш консултант ще отговори детайлно на всички Ваши въпроси. Ако предпочитате онлайн начин на комуникация, може да попълните формата за запитване за оферта. Посре ние ще се свържем с Вас за уточняването на детайлите по замерванията и последвалите доставка и монтаж на Вашата стъклена витрина.
Характеристики Врати
ВидСтъклени
НаличностПо заявка
ТипВитрини