Your Cart

Интериорна врата Classen Clif 3

Интериорна врата Classen Clif 3
Интериорна врата Classen Clif 3
от 330,00 лв. с ДДС
  • Stock: По заявка

Възможни варианти

При нужда може да поръчате допълнително уширение:
Уширение 75мм - 50лв. (подходящо само за каса "СМОК")

Продуктово видео

Щок каса за врата Classen

Регулируема каса за врата Classen

Каса за врата Classen - New Arcus

Интериорни врати Classen

Интериорните врати Classen, серия Clif, се предлагат с три вида покритие – 3D Look (Орех Колумбия - светъл, Дъб Катания), Iridium (Дъб Мароне, Сив Мат) и CPL (Норвежки Ясен). Конструкцията на вратите Classen е изработена от МДФ или дървена рамка и пълнеж от стабилизираща изолация тип „Пчелна пита” или перфорирано ПДЧ, което се използва при усилените врати.При сериите Elegance и Мodern вратите се произвеждат със специална, допълнително усилена конструкция Classen Hybrid. Тази конструкция увеличава трикратно стабилността на вратите.

Видове каси

Стандартна каса (Щок) - произведена от МДФ плоскост и е покрита с декоративно фолио - Classen Iridium или Classen CPL. Комплектът се състои от една горна и две странични греди в две отделни опаковки. Страничните греди са с две сребристи панти (възможно е поставяне на трета панта срещу допълнително заплащане). Горни греди (60", 70", 80", 90") с гумени уплътнения. Основа (дясна, лява) с аксесоари за монтаж (едностранни первази).

Регулируема каса - изработена от ПДЧ с декоративно фолио, Classen Iridium или Classen CPL. Цветовете съответстват с декорите на вратите. Касите са с первази от двете страни, за да може да се монтират на стени с различна дебелина. Те се предлагат в 12 различни варианта за дебелини от 75мм до 300 мм.

Каса New Arcus - изработенa от МДФ с декоративно фолио, Classen Iridium или Classen CPL. Цветовете ѝ съответстват с декорите на вратите. Този вид каса има универсално приложение - може да се монтира на стени с различна дебелина. Тя се предлага в два варианта - за дебелини от 115 мм до 200 мм и от 200 мм до 320 мм. Касата New Arcus е с двустранно заоблени первази.

Каса CMOK – тя е регулируема, предназначена е за монтаж върху вече съществуваща метална каса (без демонтиране) и с минимална загуба от размера на светлия отвор – 5 см. Изработена е от МДФ с фолио Primo, 3D Look, Iridium или CPL.

Обков - две сребристи панти, брава за обикновен ключ, трета панта при платна с размер 100 и всички с усилена конструкция без значение от размера.

При допълнително заплащане може да включите:
Трета допълнителна панта;
Вентилационна решетка или втулки;
Брава WC;
Секретна брава;
Секретен патрон + ключ (3 бр.);
Дръжки;

Каталог: Разгледайте целия каталог тук.

Гаранция
3 години

Характеристики Врати
ВидПлътни
Височинамаксимум 205 см
Гаранция3 години
КасаКрайната цена не включва каса
НаличностПо заявка
ОбковСребристи панти
ПокритиеClassen 3D, Classen Irridium, Classen CPL
ПроизведенаПолша
СтруктураВертикална
ТипСтандартни
Ширина60, 70, 80, 90 см.