Your Cart

Интериорна врата Classen Demeter 3

Интериорна врата Classen Demeter 3
Интериорна врата Classen Demeter 3
от 330,00 лв. с ДДС
  • Stock: По заявка

Възможни варианти

При нужда може да поръчате допълнително уширение:
Уширение 75мм - 50лв. (подходящо само за каса "СМОК")
Конструкция на вратите Classen: МДФ или дървена рамка и пълнеж от стабилизираща изолация тип "пчелнa пита" или перфорирано ПДЧ (при усилените врати).

В групите Elegance и Мodern вратите се произвеждат със специална, допълнително усилена  конструкция Kласен Хибрид.Тази конструкция увеличава трикратно стабилността на вратите.

Каси:
Стандартната каса е произведена от MDF плоскост и е покрита с декоративно фолио, Класен Иридиум или Класен CPL. Декорите съответстват на декорите на вратите.

Комплектът се състои от една горна и две странични греди в две отделни опаковки. Страничните греди са с две сребристи панти (трета панта срещу допълнително заплащане). Горни греди (60",70",80",90") с гумени уплътнения. Основа (дясна, лява) със аксесоари за монтаж (едностранни первази).

Регулируемите каси са изработени от ПДЧ с декоративно фолио, Classen Iridium или Classen CPL. Цветовете коренспондират с декорите на вратите. Касите са с первази от двете страни и за да може да се монтират на стени с различна дебелина се предлагат в 12 различни варианти за дебелини от 75мм до 300мм.

Нов аркус са изработени от МДФ с декоративно фолио, Classen Iridium или Classen CPL.Цветовете кореспондират с декорите на вратите. Освен модерният дизайн предимството на тази каса е универсалното й приложение - за да може да се монтира на стени с различна дебелина, тази каса се предлага в два варианта: за дебелини от 115мм до 200мм и от 200мм до 320мм.
Каса NEW ARCUS е с двустранно заоблени первази.

Покритие: Класен CPL, Класен Иридиум или Класен Примо.

Обков: Две сребристи панти; брава за обикновен ключ; трета панта при платна с размер 100 и всички с усилена конструкция без значение от размера.

Срещу допълнително заплащане: Трета допълнителна панта, вентилационна решетка или втулки, брава WC, брава секрет, секретен патрон + ключ (3 бр.), дръжки.

Каталог: Разгледайте целия каталог тук.
Характеристики Врати
ВидСъс стъкло
Вид на стъклотозакалено, бяло стъкло
Височинамаксимум 205 см
Гаранция1 години
КасаКрайната цена не включва каса
НаличностПо заявка
ОбковСребристи панти
ПокритиеClassen Irridium, Classen CPL, Classen 3D
ПроизведенаПолша
СтруктураВертикална
ТипСтандартни
Ширина70, 80, 90 см.