Your Cart

Интериорна врата Classen Havana 5 с трета панта

Интериорна врата Classen Havana 5 с трета панта
Интериорна врата Classen Havana 5 с трета панта
от 330,00 лв. с ДДС
  • Stock: По заявка

Възможни варианти

При нужда може да поръчате допълнително уширение:
Уширение 75мм - 50лв. (подходящо само за каса "СМОК")
Конструкция на вратите Classen: МДФ или дървена рамка и пълнеж от стабилизираща изолация тип "пчелнa пита" или перфорирано ПДЧ (при усилените врати).

В групите Elegance и Мodern вратите се произвеждат със специална, допълнително усилена  конструкция Kласен Хибрид.Тази конструкция увеличава трикратно стабилността на вратите.

Каси:
Стандартната каса е произведена от MDF плоскост и е покрита с декоративно фолио, Класен Иридиум или Класен CPL. Декорите съответстват на декорите на вратите.

Комплектът се състои от една горна и две странични греди в две отделни опаковки. Страничните греди са с две сребристи панти (трета панта срещу допълнително заплащане). Горни греди (60",70",80",90") с гумени уплътнения. Основа (дясна, лява) със аксесоари за монтаж (едностранни первази).

Регулируемите каси са изработени от ПДЧ с декоративно фолио, Classen Iridium или Classen CPL. Цветовете коренспондират с декорите на вратите. Касите са с первази от двете страни и за да може да се монтират на стени с различна дебелина се предлагат в 12 различни варианти за дебелини от 75мм до 300мм.

Нов аркус са изработени от МДФ с декоративно фолио, Classen Iridium или Classen CPL.Цветовете кореспондират с декорите на вратите. Освен модерният дизайн предимството на тази каса е универсалното й приложение - за да може да се монтира на стени с различна дебелина, тази каса се предлага в два варианта: за дебелини от 115мм до 200мм и от 200мм до 320мм.
Каса NEW ARCUS е с двустранно заоблени первази.

Покритие: Класен CPL, Класен Иридиум или Класен Примо.

Обков: Две сребристи панти; брава за обикновен ключ; трета панта при платна с размер 100 и всички с усилена конструкция без значение от размера.

Срещу допълнително заплащане: Трета допълнителна панта, вентилационна решетка или втулки, брава WC, брава секрет, секретен патрон + ключ (3 бр.), дръжки.

Каталог: Разгледайте целия каталог тук.
Характеристики Врати
ВидСъс стъкло
Вид на профиласатинирано стъкло
Височина205 см стандарт
Гаранция3 години
КасаКрайната цена не включва каса
НаличностПо заявка
ОбковСребристи панти, трета панта при платна с размер 100
ПокритиеClassen Primo, Classen 3D Look или Classen Irridium
ПроизведенаПолша
СтруктураВертикална
ТипСтандартни
Ширина70 см.