Your Cart

Интериорна врата Classen Linea 2.1

Интериорна врата Classen Linea 2.1
Интериорна врата Classen Linea 2.1
от 290,00 лв. с ДДС
  • Stock: По заявка

Възможни варианти

При нужда може да поръчате допълнително уширение:
Уширение 75мм - 50лв. (подходящо само за каса "СМОК")

Продуктово видео

Щок каса за врата Classen

Регулируема каса за врата Classen

Каса за врата Classen - New Arcus

Интериорни врати Classen

Интериорната врата Classen от серията Linea, се предлага с покритие UV Pure в цвят Бял лак. Моделът Linea 2.1 се характеризира с модерен дизайн, който може да бъде акцент при минималистичен интериор в помещението. Конструкцията на вратите Classen е изработена от МДФ или дървена рамка и пълнеж от стабилизираща изолация тип „Пчелна пита” или перфорирано ПДЧ, което се използва при усилените врати.
При сериите Elegance и Мodern вратите се произвеждат със специална, допълнително усилена конструкция Classen Hybrid. Тази конструкция увеличава трикратно стабилността на вратите.

Видове каси

Стандартна каса (Щок) - произведена от МДФ плоскост и е покрита с декоративно фолио - Classen Iridium или Classen CPL. Комплектът се състои от една горна и две странични греди в две отделни опаковки. Страничните греди са с две сребристи панти (възможно е поставяне на трета панта срещу допълнително заплащане). Горни греди (60", 70", 80", 90") с гумени уплътнения. Основа (дясна, лява) с аксесоари за монтаж (едностранни первази).

Регулируема каса - изработена от ПДЧ с декоративно фолио, Classen Iridium или Classen CPL. Цветовете съответстват с декорите на вратите. Касите са с первази от двете страни, за да може да се монтират на стени с различна дебелина. Те се предлагат в 12 различни варианта за дебелини от 75мм до 300 мм.

Каса New Arcus - изработенa от МДФ с декоративно фолио, Classen Iridium или Classen CPL. Цветовете ѝ съответстват с декорите на вратите. Този вид каса има универсално приложение - може да се монтира на стени с различна дебелина. Тя се предлага в два варианта - за дебелини от 115 мм до 200 мм и от 200 мм до 320 мм. Касата New Arcus е с двустранно заоблени первази.

Каса CMOK – тя е регулируема, предназначена е за монтаж върху вече съществуваща метална каса (без демонтиране) и с минимална загуба от размера на светлия отвор – 5 см. Изработена е от МДФ с фолио Primo, 3D Look, Iridium или CPL.

При нужда може да поръчате допълнително уширение от 75 мм – 50 лв. (подходящо само за каса CMOK).

Обков - две сребристи панти, брава за обикновен ключ, трета панта при платна с размер 100 и всички с усилена конструкция без значение от размера.

При допълнително заплащане може да включите:
Вентилационна втулка метална (сатен или хром);
Вентилационна решетка;
Капачка панта (в цвят сребро);
Секретна брава или WC брава (лява или дясна);
Допълнителна трета панта (за врата или каса) само за фалцови врати;

Каталог: Разгледайте целия каталог тук.

Гаранция
3 години

Характеристики Врати
ВидПлътни
Височинамаксимум 205 см
Гаранция1 години
КасаКрайната цена не включва каса
НаличностПо заявка
ОбковСребристи панти
Покритиелак
ПроизведенаПолша
СтруктураВертикална
ТипСтандартни
Ширина60, 70, 80, 90 см.