Your Cart

Интериорна врата Classen Morano - модел 1.1

Интериорна врата Classen Morano - модел 1.1
Интериорна врата Classen Morano - модел 1.1
от 290,00 лв. с ДДС
  • Stock: По заявка

Възможни варианти


Модела се предлага с пълнеж - Пчелна пита

Представлява високоспециализирана конструкция, подобна на пчелна пита, използван като стандартен стабилизиращ пълнеж между конструкцията / периферната рамка на крилото на вратата.

Цвета на модела е UV лак. HDF повърхност, покрита с грунд и екологичен лак, втвърден с UV лъчи. Стандартният бял цвят Lac е еквивалент на RAL 9003.

Модела може да бъде:

1. Еднокрили плъзгащи се врати

За да отворите това крило на вратата, трябва да го плъзнете по стена, тя също може да изчезне напълно в кухината на стената. Налични са няколко вида плъзгащи системи, така че можете да изберете тази, която отговаря на вашите нужди и интериорен дизайн. Плъзгащите се врати се предлагат само с прав, неребатиран ръб.

2. Двукрили плъзгащи се врати

Две листа на вратите, използвани в случай на много широки отвори на вратите. Налични са два вида плъзгащи системи, така че можете да изберете тази, която отговаря на вашите нужди и интериорен дизайн - или на стената, или на системата за джобни врати. Плъзгащите се врати се предлагат само с прав, неребатиран ръб.

3. Еднокрили врати

Най-често избираният тип врати, често използвани в строителството. В зависимост от събирането и предназначението се използват листа с ширина от 60 до 120 см. До тази икона винаги ще намерите диапазона от налични ширини за избраната колекция.

4. Двукрили врати

Тип врата, използвана за много широки отвори на вратите. В зависимост от събирането и предназначението се използва общата ширина на двете листа от 120 до 200 см. Активни и пасивни листа се предлагат само в съкратена версия. До тази икона винаги ще намерите диапазона от налични ширини за избраната колекция.

Технически Характеристики
ПроизходПолша
Характеристики Врати
Крилостандарт: 60',70', 80' атипимен: 90', 100,