Your Cart

Комарник на панти 70/135см

Комарник на панти 70/135см
Комарник на панти 70/135см
Комарник на панти 70/135см
Комарник на панти 70/135см
Комарник на панти 70/135см
от 80,00 лв. с ДДС
  • Stock: По заявка

Възможни варианти

- СИГУРНА ЗАЩИТА СРЕЩУ НАСЕКОМИ И ВРЕДИТЕЛИ

- МРЕЖА С ФИНИ НИШКИ ОТ ФИБРОСТЪКЛО- негорим от слънцето материал

- СПИРА ВЛИЗАНЕТО НА ПРАХ

- ШИРОКА ГАМА ОТ ИЗБОР НА ЦВЕТОВЕ

- ПОЧИСТВАНЕ С ВЛАЖНА КЪРПА ИЛИ ЧЕТКА

Комарници на панти за прозорци. Размери 750/1400 мм. Онлайн магазин за комарници. Мрежи против комари. Защита от насекоми и комари от Пласт Маркет.

Разглежданият тук комарник на панти (размери 750/1400 мм.) е най- сугурното и безопасно средство за защита на през горещите месеци, когато към Вашия дом започват да нахлуват рояци от мухи, комари, оси и други насекоми. Освен, че този комарник няма да ги пропусне, Вие ще можете да се наслаждавате на чистия свеж въздух и на слънчевите лъчи като държите прозорците си отворени колкото си поискате.

Характеристики на комарника на панти (750/1400 мм.):

  • Размери: 750/1400 мм.
  • Мрежа. Това е най-важната част от цялостната защита на Вашия дом от насекомите, затова тя трябва да много здрава и еластична. За целта е нишките са от фибростъкло, покрит с тефлон. Фибростъклото придава еластичност и здравина, а чрез тефлона се постигат минимални нива на триене, което пречи на насекомите да залепват върху мрежата. Всичко това обаче не Ви пречи да се наслаждавате на хубавата гледка, слънцето и чистия въздух.
  • Рамка. Тя е направена от алуминий, лека е, без да натежава на пантите, като същевременно много добре изпъва комарника.
  • Шнапери. Чрез тях Вие затваряте комарника, без да трябва да го отключвате или заключвате.
  • Дръжка. Тя се намира в средата на рамката – удобна е за хващане, но без да е прекалено голяма.
  • Панти. Те държат комарника и са от външната страна на касата. Предимство е, че можете винаги да свалите комарника от тях, за да го почистите или приберете през месеците, когато няма да го ползвате.

Комарникът на панти (размери 750/1400 мм.) е подходящ за:

  • Монтаж върху всички видове прозорци.

Поръчайте сега този комарник на панти на 0700 180 10. Ако предпочитате да направите това по електронен път – изпратете ни запитване чрез електронната форма. Защитете Вашия дом от гадните насекоми с Пласт Маркет!