Your Cart

Комарник за врата 70/210см СТАНДАРТ

Комарник за врата 70/210см СТАНДАРТ
Комарник за врата 70/210см СТАНДАРТ
Комарник за врата 70/210см СТАНДАРТ
Комарник за врата 70/210см СТАНДАРТ
Комарник за врата 70/210см СТАНДАРТ
от 140,00 лв. с ДДС
  • Stock: По заявка

Възможни варианти

- ПЕРФЕКТНА ЗАЩИТА СРЕЩУ ВСИЧКИ ВИДОВЕ НАСЕКОМИ

- ЗДРАВА МРЕЖА ОТ ФИНИ И ЕЛАСТИЧНИ НИШКИ- фибростъкло негорима от слънцето 

- НАМАЛЯВА НАВЛИЗАНЕТО НА МРЪСОТИЯ И ПРАХ

- ШИРОКА ГАМА ОТ ИЗБОР НА ЦВЕТОВЕ, ВКЛЮЧИТЕЛНО ДЪРВЕСНА ИМИТАЦИЯ

- ЛЕСНА ПОДДРЪЖКА- с влажна кърпа или четка

Комарниците за врата на балкони, за френски прозорци, за веранди. Размери 700/2100 мм. Онлайн магазин за комарници. Мрежи против комари. Комарници в Пласт Маркет.

Комарникът за врата с размери 700/2100 мм. Ви осигурява перфектната защита от летящите насекоми. Той ще Ви позволи да държите винаги отворена Вашата балконска врата (също така френския прозорец, вратата към верандата и др.) когато искате, без да изпитвате притеснения от това, че във Вашето жилище ще нахлуят пълчища от мухи, комари, оси и други подобни гадини.

Мрежата е произведена от здрави, но много фини и еластични нишки. Материалът, използван за тяхната направа е високотехнологично фибростъкло. Тази мрежа е много тънка и не пропуска никакви насекоми, но по никакъв начин не пречи на влизането на слънчеви лъчи и нахлуването на свеж въздух. Местата на пресичане на нишките са здраво затегнати, което освен, че опъва целия комарник, гарантира устойчивост и срещу най-едрите насекоми. Покритието на тънките нишки е с тефлон, който има толкова ниско триене, че насекомите не само не могат да проникнат, но и да залепнат върху комарника за врата. Рамката е изградена от висококачествен профил от алуминий. От същия материал е захванат комарника и по средата на вратата, което възпрепятства неговото счупване и огъване. Шнаперите са механизмите, заради които комарникът се захваща здраво към касата без да съществува необходимостта от отключване и заключване. Дръжките се намират от вътрешната и външна страна, благодарение на които вие ще отваряте и затваряте без значение дали сте вътре в жилището или навън на балкона или верандата.