Your Cart

Комарник за врата 80/220см СТАНДАРТ

Комарник за врата 80/220см СТАНДАРТ
Комарник за врата 80/220см СТАНДАРТ
Комарник за врата 80/220см СТАНДАРТ
Комарник за врата 80/220см СТАНДАРТ
Комарник за врата 80/220см СТАНДАРТ
от 150,00 лв. с ДДС
  • Stock: По заявка

Възможни варианти

- ИДЕАЛНА ЗАЩИТА ПРОТИВ АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ НАСЕКОМИ

- МРЕЖА ОТ ФИБРОСТЪКЛО- негорим от слънцето материал

- СПИРА НАВЛИЗАНЕТО НА ПРАХ И МРЪСОТИЯ

- ГОЛЯМ ИЗБОР НА ЦВЕТОВЕ

- ЛЕСНА ПОДДРЪЖКА- с влажна кърпа или четка

Комарниците за врата на балкони, за френски прозорци, за веранди. Размери 800/2200 мм. Онлайн магазин за комарници. Мрежи против комари. Комарници в Пласт Маркет.

Комарникът с размери 800/2200 мм. ще Ви осигури надеждно средство за защита против насекомите. Благодарение на него Вие винаги ще сте в състояние да държите отворена вратата към Вашия балкон, като така ще пускате свеж въздух и слънчеви лъчи без притеснения, че с тях ще долетят и пълчища от оси, мухи, комари, пчели, стършели и др. неприятни насекоми.

Мрежата е направена от много фини, здрави и еластични нишки, произведени от висококачествено фибростъкло. Така изградената мрежа е толкова тънка, че не възпрепятства по никакъв начин навлизането на свеж въздух и светлина, но за сметка на това спира всички видове насекоми. Благодарение на местата, където нишките се пресичат, дори и по-едрите такива (като стършели, големи скакалци) няма да са в състояние да могат да проникнат в дома Ви. Нишките са покрити с тефлон – материал с толкова ниска степен на триене, че насекомите не само да не могат да се промъкнат, но и да залепнат в опитите си да нарушат Вашето пространство. Рамката е направена от профил от качествен алуминий. По средата ѝ е стегната с допълнително хоризонтална вътрешна рамка, благодарение на която комарникът за врата няма да се огъва или пък счупва. Шнаперите са елементите, благодарение на които, той се затварян плътно и приятно, без да се налага Вие да заключвате или отключвате комарника за врата допълнително по някакъв начин. Дръжките са разположени от двете страни на комарника за врата, което Ви позволява да го затваряте и отваряте независимо дали сте вътре или вън на балкона или верандата.