Your Cart

Покривни Системи - Покриви

code

Покриви

Покриви

Изборът на качествен покрив е от изключително значение за правилното и надеждно функциониране на цялата сграда. В Пласт Маркет изработваме покриви по поръчка, в зависимост от вашите предпочитания и съобразени с бюджета ви. Предлагаме няколко вида покриви, произведени от различни висококачествени материали.

Модел: Покриви и навеси от стъкло - по поръчка
Стъклените навеси и покриви са добро решение за всички видове сгради или открити пространства, които трябва да бъдат заслонени. Навесите от стъкло съчетават в себе си модерна визия и функционалност. Благодарение на съвременните материали и технологии, стъклото все по-често се използва за различни ар..
0.00
Модел: Покриви от поликарбонат - по поръчка
Полимерът поликабонат намира широко приложение в строителството. Благодарение на своите характеристики, този материал е изключително устойчив на неблагоприятни метеорологични условия. Едно от главните му приложения е изработката на различи видове покриви и навеси, които могат да бъдат монтирани на о..
0.00
Модел: Покриви от сандвич панели - по поръчка
Сандвич панелите притежават много добри изолационни характеристики. Главно поради тази причина те се използват за направата на различни видове покриви и навеси, които най-често са предпочитани за монтаж в индустриални сгради, халета, цехове и др. Разбира се, навесите, направени от сандвич панели мог..
0.00
Модел: Покриви с битумни керемиди - по поръчка
Навесите и покривите, изработени с битумни керемиди са много широко разпространени, благодарение на добрите характеристики на този материал. Битумните керемиди са сравнително леки, а това е важно, защото по този начин могат да се изработят навеси, които са различни по вид и с различно предназначение..
0.00
Показани са от 1 до 4 от 4 резултата (1 страници)

Оглед

[name], получихме заявката Ви.

До 24 часа ще се свържем с Вас на телефон [phone].

Ремонт до 24 часа

Предлагаме ремонт на дограма до 24 часа след приемане на поръчката

ЗАЯВЕТЕ РЕМОНТ

Оглед и консултация

Професионална консултация, безплатен оглед и взимане на размери.

ЗАЯВЕТЕ ОГЛЕД

Оферта по Ваши размери

Изготвяне на индивидуална оферта по размери на клиента

ПОИСКАЙТЕ ОФЕРТА

КАТАЛОГ НА ПРОДУКТИТЕОтворете каталога

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално. Научете повече