Your Cart
Уважаеми клиенти, работното време на шоуримите ни се променя и е до 17ч. На посочените телефони в сайта на Пласт Маркет, можете да уговорите ден и час за индивидуално посещение в посочен от Вас офис, като всички те са дезинфекцирани и строго спазваме указанията за защита посочени от властите. При посещение на адрес за снемане на размери или монтаж, нашите служители ще бъдат с лични предпазни средства и в гарантирано добро здравословно състояние. Оставаме на линия за онлайн поръчки и обаждания по телефона. Фирма Пласт Маркет отговорно и коректно ще спазва всички хигиенни норми за Ваша и на нашите служители сигурност. Бъдете здрави, очакваме Ви!

Покриви

Покриви от Пласт Маркет.

Стъклените навеси и покриви са добро решение за всички видове сгради или открити пространства, които трябва да бъдат заслонени. Навесите от стъкло съчетават в себе си модерна визия и функционалност. Благодарение на съвременните материали и технологии, стъклото все по-често се използва за различни ар..
от 0,00 лв. с ДДС
Полимерът поликабонат намира широко приложение в строителството. Благодарение на своите характеристики, този материал е изключително устойчив на неблагоприятни метеорологични условия. Едно от главните му приложения е изработката на различи видове покриви и навеси, които могат да бъдат монтирани на о..
от 0,00 лв. с ДДС
Сандвич панелите притежават много добри изолационни характеристики. Главно поради тази причина те се използват за направата на различни видове покриви и навеси, които най-често са предпочитани за монтаж в индустриални сгради, халета, цехове и др. Разбира се, навесите, направени от сандвич панели мог..
от 0,00 лв. с ДДС
Навесите и покривите, изработени с битумни керемиди са много широко разпространени, благодарение на добрите характеристики на този материал. Битумните керемиди са сравнително леки, а това е важно, защото по този начин могат да се изработят навеси, които са различни по вид и с различно предназначение..
от 0,00 лв. с ДДС
Показани са от 1 до 4 от 4 резултата (1 страници)