Your Cart

Ролетен комарник 75/160см

Ролетен комарник 75/160см
Ролетен комарник 75/160см
Топ Цена
Ролетен комарник 75/160см
Ролетен комарник 75/160см
Ролетен комарник 75/160см
от 150,00 лв. с ДДС
  • Stock: По заявка

Възможни варианти

- УПРАВЛЕНИЕ БЕЗ НИКАКВИ УСИЛИЯ

- ИЗЦЯЛО ВЛИЗА В КУТИЯ И НЕ ПРЕЧИ

- ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЗДРАВА И ФИНА МРЕЖА- не се повлиява от слънцето

- НЯМА ЗАТЪМНЕНИЕ ИЛИ СПИРАНЕ НА ВЪЗДУХ

- МОЖЕ ДА СЕ ИЗРАБОТИ В МНОГО ЦВЕТОВЕ, ВКЛЮЧИТЕЛНО И ДЪРВЕСНА ИМИТАЦИЯ

Ролетен комарник 75/160 см. Защита против комари, оси, мухи и насекоми. Мрежи против комари. Разнообразие от комарници, ролетни щори и дограми в Пласт Маркет.

Ролетните комарници, които предлагаме в онлайн магазина на Пласт Маркет, са идеалното средство да си осигурите спокойствие през задаващите се горещи (отново) месеци. Те ще Ви предпазят от пълчищата нахални и гладни за кръв насекоми – мухи, оси, комари и др., като това не означава да стоите и спите на затворен прозорец, както сте правили досега. Забравете това, радвайте са на уюта на Вашия дом и компанията на своите близки хора, без да съобразявате с досадните насекоми.

Ролетните комарници – как точно функционират

Те са изградени от мрежа, която може да издърпвате нагоре и пускате надолу без никакви усилия – само чрез малко, но здраво въженце. В долната част прилепват чрез специални механизми (стопери), а горе влизат в кутията чрез пружина. Отстрани мрежата се придвижва с водачи. Тя е направена от много тънко, но здраво и еластично фибростъкло. Тя е толкова тънка, че пречи на насекомите да проникнат в помещението, но без това да е за сметка на въздуха и светлината. Нишките на мрежата са покрити с материал, известен със своята ниска степен на триене – тефлон. Така комарите не оставят следи в опитите си да проникнат отвъд мрежата.

Ролетните комарници – защо да ги предпочетем?

Само за стотина лева (плюс монтаж) Вие ще гарантирате Вашето спокойствие – заслужавате го, особено в горещите летни месеци, когато мислите само как ще се приберете и ще си отворите една бира. Ето основните плюсове на ролетните комарници:
  • Удачни за инсталиране на прозорци, с нестандартна дължина и местоположение. Вече може да спите нормално или да готвите без притеснения. Гарантират ви пълна защита срещу досадните насекоми.
  • Механизмите им работят плавно, без да заяждат. Спускат се без усилия.
  • За разлика от мрежите, които ще намерите в някои железарски магазини, тези са опънати добре и не възпрепятстват влизането на светлина и свеж въздух.
  • За разлика от други комарници не възпрепятстват проникването на свеж въздух и не отнемат от яркостта на слънчевата светлина;
  • Това са механизми, които ще ползвате много години. Реално Вие ще ги употребявате активно няколко месеца лятото, но после вместо да ги оставяте на лошите атмосферни условия през зимата, ще ги приберете в кутията им.
  • Ролетните комарници се нуждаят от минимална или почти никаква поддръжка. При желание от Ваша страна може да ги забърсвате от прах понякога с влажна кърпа.
Свържете се с наш колега в Пласт Маркет, който ще дойде на място, за да вземе размерите и впоследствие да инсталира ролетния комарник.