Your Cart
Заповядайте в нашите 10 шоурума!
Уважаеми клиенти, на 22 юли няма да работи шоурум Мадрид, до 31 юли Люлин.

Сенници

Сенници от Пласт Маркет.

Сенник тип Пинто
Ново
Цена за кв.м. на платнище без монтаж.
Сенник тип „Пинто” е удачен избор за засенчване срещу силно слънце, вятър, дъжд, сняг и въобще ще предпазва удачно срещу неблагоприятни атмосферни условия. За разлика от материята кристал, който се използва при някои видове, този тип е с непрозрачен плат – от винил или от акрил. ..
от 19,20 лв. с ДДС
Сенник модел Широкоплощен 2
Ново
Цена за кв.м. без монтаж.
Този вид сенник е правилният избор за покритие на пространства с голяма площ. Ако имате заведение на открито или по-големи площи, които искате да предпазите от неблагоприятните атмосферни условия – модел широкоплощен е точният избор за вас. Предимство не този сенник е и б..
от 145,00 лв. с ДДС
Сенник модел Кристал е ветроупорен вертикален сенник. Той е направен от алуминиева конструкция, което спомага той не само да е здрав, еластичен, но и да изглежда наистина приятно за окото. Ветроупорните сенници принципно създават комфортна обстановка на помещението, като освен това в Пласт Маркет пр..
от 309,00 лв. с ДДС
Балконски сенник е предназначен за употреба при балкони в жилищни блокове. Те са крайно подходящи за предпазване не само от вятър, слънце, студ, но и от любопитни съседски погледи. Доста често този вид балконски сенник се използва и през горещите летни месеци, когато той пази от нахлуващата жега и д..
от 366,00 лв. с ДДС
Сенник чупещо рамо модел Стандарт е удачен избор както за засенчване на терасата на дома, така и за офиса ви. Той е изработен от лека, но крайно здрава и еластична алуминиева конструкция и така се постига максимална якост и приятен дизайн. Този вид сенник е един от най-пред..
от 492,00 лв. с ДДС
Сенник чупещо рамо модел Елеганс е точното решение за засенчване на вашата домашна или офисна тераса. Изработен е от лека, но здрава, еластична конструкция от алуминий за постигане на здравина и елегантен дизайн. Този вид сенник осигурява сянка на терасата, на двора, на дет..
от 586,00 лв. с ДДС
Той е ролков сенник – в рамената му има вградени пружини, които заздравяват целия продукт и придават допълнителна устойчивост срещу вятър. Платът на сенника се спуска до вертикално положение. Механизмите могат да се регулират прецизно (от 0 до 160 градуса), а за по-голямо удобство и сигурност, сенни..
от 619,00 лв. с ДДС
Касетъчен сенник Кристал Ридо е вертикален ветроупорен сенник, който се изработва от PVC плат, но по ваше желание може да бъде направен и от акрилен плат. Той изработен от стабилни, еластични алуминиеви конструкции и може да се задвижва както с електромотор, така и ръчно. ..
от 682,00 лв. с ДДС
Касетъчният сенник падащо рамо модел Смарт е направен от здрава конструкция от алуминий. Благодарение на касетата, платът може да се прибира при затворено положение и така да бъде предпазен от атмосферните влияния и да се използва дълго време. Изработените от алуминиеви спл..
от 778,00 лв. с ДДС
Сенник модел Широкоплощен, както можете да съдите и по името му, е крайно удачен вариант за покриване на големи пространства. Най-често е предпочитан от клиенти, които имат заведения на открито или поне открити части. Така те могат да използват повече площ и през лятото, ако нямат друга възможност –..
от 877,00 лв. с ДДС
Сенник чупещо рамо модел Вера e направен от здрава и еластична алуминиева конструкция. Той е удачен за употреба на места, където има постоянно слънцегреене. Той ще създава уют на вашата тераса, на двора, във вашето заведение. Така вие ще можете да се наслаждавате на прохлада и сянка и в най-горещите..
от 886,00 лв. с ДДС
Сенник модел Кабрио е класически сенник, еднакво удачен за засенчване на врати и на прозорци. Проектиран е специално така, че да се монтира върху старинни сгради или такива с интересни орнаменти. Той е изискан, елегантен и не разваля усещането за старинност и оригиналност, особено ако изберете подхо..
от 895,00 лв. с ДДС
Показани са от 1 до 12 от 14 резултата (2 страници)