Your Cart

Сенници

Сенници от Пласт Маркет.

Цена за кв.м. на платнище без монтаж.
Сенник тип „Пинто” е удачен избор за засенчване срещу силно слънце, вятър, дъжд, сняг и въобще ще предпазва удачно срещу неблагоприятни атмосферни условия. За разлика от материята кристал, който се използва при някои видове, този тип е с непрозрачен плат – от винил или от акрил. ..
от 19,20 лв. с ДДС
Цена за кв.м. без монтаж.
Този вид сенник е правилният избор за покритие на пространства с голяма площ. Ако имате заведение на открито или по-големи площи, които искате да предпазите от неблагоприятните атмосферни условия – модел широкоплощен е точният избор за вас. Предимство не този сенник е и б..
от 145,00 лв. с ДДС
Сенник модел Кристал е ветроупорен вертикален сенник. Той е направен от алуминиева конструкция, което спомага той не само да е здрав, еластичен, но и да изглежда наистина приятно за окото. Ветроупорните сенници принципно създават комфортна обстановка на помещението, като освен това в Пласт Маркет пр..
от 309,00 лв. с ДДС
Балконски сенник е предназначен за употреба при балкони в жилищни блокове. Те са крайно подходящи за предпазване не само от вятър, слънце, студ, но и от любопитни съседски погледи. Доста често този вид балконски сенник се използва и през горещите летни месеци, когато той пази от нахлуващата жега и д..
от 366,00 лв. с ДДС
Сенник чупещо рамо модел Стандарт е удачен избор както за засенчване на терасата на дома, така и за офиса ви. Той е изработен от лека, но крайно здрава и еластична алуминиева конструкция и така се постига максимална якост и приятен дизайн. Този вид сенник е един от най-пред..
от 492,00 лв. с ДДС
Сенник чупещо рамо модел Елеганс е точното решение за засенчване на вашата домашна или офисна тераса. Изработен е от лека, но здрава, еластична конструкция от алуминий за постигане на здравина и елегантен дизайн. Този вид сенник осигурява сянка на терасата, на двора, на дет..
от 586,00 лв. с ДДС
Той е ролков сенник – в рамената му има вградени пружини, които заздравяват целия продукт и придават допълнителна устойчивост срещу вятър. Платът на сенника се спуска до вертикално положение. Механизмите могат да се регулират прецизно (от 0 до 160 градуса), а за по-голямо удобство и сигурност, сенни..
от 619,00 лв. с ДДС
Касетъчен сенник Кристал Ридо е вертикален ветроупорен сенник, който се изработва от PVC плат, но по ваше желание може да бъде направен и от акрилен плат. Той изработен от стабилни, еластични алуминиеви конструкции и може да се задвижва както с електромотор, така и ръчно. ..
от 682,00 лв. с ДДС
Касетъчният сенник падащо рамо модел Смарт е направен от здрава конструкция от алуминий. Благодарение на касетата, платът може да се прибира при затворено положение и така да бъде предпазен от атмосферните влияния и да се използва дълго време. Изработените от алуминиеви спл..
от 778,00 лв. с ДДС
Сенник модел Широкоплощен, както можете да съдите и по името му, е крайно удачен вариант за покриване на големи пространства. Най-често е предпочитан от клиенти, които имат заведения на открито или поне открити части. Така те могат да използват повече площ и през лятото, ако нямат друга възможност –..
от 877,00 лв. с ДДС
Сенник чупещо рамо модел Вера e направен от здрава и еластична алуминиева конструкция. Той е удачен за употреба на места, където има постоянно слънцегреене. Той ще създава уют на вашата тераса, на двора, във вашето заведение. Така вие ще можете да се наслаждавате на прохлада и сянка и в най-горещите..
от 886,00 лв. с ДДС
Сенник модел Кабрио е класически сенник, еднакво удачен за засенчване на врати и на прозорци. Проектиран е специално така, че да се монтира върху старинни сгради или такива с интересни орнаменти. Той е изискан, елегантен и не разваля усещането за старинност и оригиналност, особено ако изберете подхо..
от 895,00 лв. с ДДС
Показани са от 1 до 12 от 14 резултата (2 страници)