Your Cart

Покривни Системи - Сенници

code

Сенници

Сенници

Благодарение на сенника вие ще се наслаждавате на сянка на вашата тераса, в двора или пък на площадката, където играят вашите деца. Така от тези, често необитаеми през лятото, места, заради огромните жеги или променливо време, вие ще създадете уютен и защитен кът. Сенниците предпазват и от вредната слънчева радиация, от дъжда и вятъра – чрез тях всяко едно място можете да превърнете в предпочитано за игра, работа, почивка и забавления.

Модел: Сенник модел Кристал
Сенник модел Кристал е ветроупорен вертикален сенник. Той е направен от алуминиева конструкция, което спомага той не само да е здрав, еластичен, но и да изглежда наистина приятно за окото. Ветроупорните сенници принципно създават комфортна обстановка на помещението, като освен това в Пласт Маркет пр..
309.00
Модел: Балконски сенник
Балконски сенник е предназначен за употреба при балкони в жилищни блокове. Те са крайно подходящи за предпазване не само от вятър, слънце, студ, но и от любопитни съседски погледи. Доста често този вид балконски сенник се използва и през горещите летни месеци, когато той пази от нахлуващата жега и д..
366.00
Модел: Сенник чупещо рамо модел Стандарт
Сенник чупещо рамо модел Стандарт е удачен избор както за засенчване на терасата на дома, така и за офиса ви. Той е изработен от лека, но крайно здрава и еластична алуминиева конструкция и така се постига максимална якост и приятен дизайн. Този вид сенник е един от най-пр..
492.00
Модел: Сенник чупещо рамо модел Елеганс
Сенник чупещо рамо модел Елеганс е точното решение за засенчване на вашата домашна или офисна тераса. Изработен е от лека, но здрава, еластична конструкция от алуминий за постигане на здравина и елегантен дизайн. Този вид сенник осигурява сянка на терасата, на двора, на д..
586.00
Модел: Сенник падащо рамо модел Класик
Той е ролков сенник – в рамената му има вградени пружини, които заздравяват целия продукт и придават допълнителна устойчивост срещу вятър. Платът на сенника се спуска до вертикално положение. Механизмите могат да се регулират прецизно (от 0 до 160 градуса), а за по-голямо удобство и сигурност, сенни..
619.00
Модел: Касетъчен сенник Кристал Ридо
Касетъчен сенник Кристал Ридо е вертикален ветроупорен сенник, който се изработва от PVC плат, но по ваше желание може да бъде направен и от акрилен плат. Той изработен от стабилни, еластични алуминиеви конструкции и може да се задвижва както с електромотор, така и ръчно. ..
682.00
Модел: Сенник падащо рамо модел Смарт
Касетъчният сенник падащо рамо модел Смарт е направен от здрава конструкция от алуминий. Благодарение на касетата, платът може да се прибира при затворено положение и така да бъде предпазен от атмосферните влияния и да се използва дълго време. Изработените от алуминиеви с..
778.00
Модел: Сенник модел Широкоплощен
Сенник модел Широкоплощен, както можете да съдите и по името му, е крайно удачен вариант за покриване на големи пространства. Най-често е предпочитан от клиенти, които имат заведения на открито или поне открити части. Така те могат да използват повече площ и през лятото, ако нямат друга възможност –..
877.00
Модел: Сенник чупещо рамо модел Вера
Сенник чупещо рамо модел Вера e направен от здрава и еластична алуминиева конструкция. Той е удачен за употреба на места, където има постоянно слънцегреене. Той ще създава уют на вашата тераса, на двора, във вашето заведение. Така вие ще можете да се наслаждавате на прохлада и сянка и в най-горещите..
886.00
Модел: Сенник модел Кабрио
Сенник модел Кабрио е класически сенник, еднакво удачен за засенчване на врати и на прозорци. Проектиран е специално така, че да се монтира върху старинни сгради или такива с интересни орнаменти. Той е изискан, елегантен и не разваля усещането за старинност и оригиналност, особено ако изберете подхо..
895.00
Модел: Сенник чупещо рамо модел Престиж
Сенник чупещо рамо модел Престиж е наистина нещо специално и напълно отговаря на името си. Той е направен от стабилна, но и гъвкава алуминиева конструкция, а текстилът е от най-високо качество. Освен, че ще предпазва от слънчеви лъчи и вятър, този наистина красив сенник ще разкраси пространството та..
1124.00
Модел: Сенник модел Гарден
Сенник модел Гарден е плъзгащ се касетъчен сенник, предназначен за зимни градини – независимо дали става въпрос за частни такива или разположени в хотели, ресторанти, консерватории и др. Този тип сенник се монтира върху хоризонтални или наклонени повърхности. Той предлага изключителна сянка и въобще..
2914.00
Показани са от 1 до 12 от 12 резултата (1 страници)

Оглед

[name], получихме заявката Ви.

До 24 часа ще се свържем с Вас на телефон [phone].

Ремонт до 24 часа

Предлагаме ремонт на дограма до 24 часа след приемане на поръчката

ЗАЯВЕТЕ РЕМОНТ

Оглед и консултация

Професионална консултация, безплатен оглед и взимане на размери.

ЗАЯВЕТЕ ОГЛЕД

Оферта по Ваши размери

Изготвяне на индивидуална оферта по размери на клиента

ПОИСКАЙТЕ ОФЕРТА

КАТАЛОГ НА ПРОДУКТИТЕОтворете каталога

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално. Научете повече