Your Cart

Покривни Системи - Сенници

Сенници

Сенници

Модел: Балконски сенник
Сенник, изработен от алуминиеви сплави. Моделът „Балконски” може да бъде монтиран на терасата и при наличието на плоча на горния етаж в сградата. Водачите на сенниците и управляващите механизми са изработени от алуминиеви сплави за максимална здравина и елегантен дизайн. Този модел е много практичен..
0.00
Модел: Касетъчен сенник Кристал Ридо
Моделът „Кристал Ридо” е ветроупорен вертикален сенник от прозрачен PVC плат. Тези тенти са изключително практични, защото могат да се използват през всички сезони. Дори през зимата откритата тераса или беседка е защитена от вятъра. Вертикални сенници са подходящи за всякакви открити помещения. ..
0.00
Модел: Сенник модел Гарден
Модел „Гарден” е касетъчен плъзгащ се сенник с водачи, който е предназначен за зимни градини (окачени фасади). Този модел сенник е за външен монтаж върху наклонени и хоризонтални стъклени повърхности. Той е електрически оборудван, което го прави лесен за управление. Монтира се плътно към профилите н..
0.00
Модел: Сенник модел Кабрио
Моделът „Кабрио” е така нареченият класически сенник, който е подходящ за засенчване, както на врати, така и на прозорци. Поради своята форма, този сенник придава на всяка фасада елегантен вид. Сенникът е изграден върху напречни алуминиеви профили, които се сгъват като ветрило. Най-..
0.00
Модел: Сенник модел Кристал
Сенникът „Кристал” е тип защитна завеса. Той е изработен от алуминиева конструкция и е ветроупорен вертикален сенник. Този тип сенници създават комфортна обстановка на всяко отворено помещение. Те са практични, издръжливи и изглеждат добре. Сенникът „Кристал” може да бъде отворен,..
0.00
Модел: Сенник модел Широкоплощен
Широкоплощните сенници обикновено представляват прахово боядисана метална конструкция. Тя позволява засенчването на по-големи открити площи. Този модел сенници най-често се използва пред обществени заведения. Както подсказва и името му, този моделът „Широкоплощен”, е подходящ за засенчване на голем..
0.00
Модел: Сенник падащо рамо модел Класик
Сенник от алуминиева конструкция с падащо рамо. Моделът „Класик” е ролков сенник . Рамената са с вградени пружини за по-добра устойчивост на вятър, като платът се спуска до вертикално положение. Рамената на сенника и управляващите механизми са изработени от алуминиеви сплави за ма..
0.00
Модел: Сенник падащо рамо модел Смарт
Касетъчен сенник „Смарт”от алуминиева конструкция с падащо рамо. Наличието на касета, е едно от най-големите му предимства, тъй като тя предпазва текстила при затворено положение на сенника. Рамената на сенника и управляващите механизми са изработени от алуминиеви сплави за макси..
0.00
Модел: Сенник чупещо рамо модел Вера
Сенник от алуминиева конструкция с чупещо се рамо. Моделът „Вера” е касетъчен сенник, изработен с компактна касета (13х22 см).Наличието на касета, е едно от най-големите му предимства, тъй като тя предпазва текстила при затворено положение на сенника. Механизмът също е напълно затворен в алуминиеват..
0.00
Модел: Сенник чупещо рамо модел Елеганс
Сенник от алуминиева конструкция с чупещо се рамо. Моделът „Елеганс” е практичен и функционален. Той е подходящо решение за засенчване, както на дома, така и на офиса. Рамената на сенника и управляващите механизми са изработени от алуминиеви сплави, благодарение на които едновременно се постига макс..
0.00
Модел: Сенник чупещо рамо модел Престиж
Сенник от алуминиева конструкция с чупещо се рамо. Моделът „Престиж” е касетъчен сенник. Наличието на касета, е едно от най-големите му предимства, тъй като тя предпазва текстила при затворено положение на сенника. Механизмът също е напълно затворен в алуминиевата кутия. Това удължава живота на тент..
0.00
Модел: Сенник чупещо рамо модел Стандарт
Сенник от алуминиева конструкция с чупещо се рамо. Моделът „Стандарт” е един от най-често използваните сенници. Той е подходящо решение за засенчване, както на дома, така и на офиса. Рамената на сенника и управляващите механизми са изработени от алуминиеви сплави, благодарение на които едновременно ..
0.00
Показани са от 1 до 12 от 12 резултата (1 страници)

Оглед

[name], получихме заявката Ви.

До 24 часа ще се свържем с Вас на телефон [phone].

Ремонт до 24 часа

Предлагаме ремонт на дограма до 24 часа след приемане на поръчката

ЗАЯВЕТЕ РЕМОНТ

Оглед и консултация

Професионална консултация, безплатен оглед и взимане на размери.

ЗАЯВЕТЕ ОГЛЕД

Оферта по Ваши размери

Изготвяне на индивидуална оферта по размери на клиента

ПОИСКАЙТЕ ОФЕРТА

КАТАЛОГ НА ПРОДУКТИТЕОтворете каталога

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално. Научете повече